Parenclub Tilburg? Vind hier alle parenclub in Tilburg!
Parenclub Tilburg

Parenclub Tilburg

Tilburg is een universiteitsstad in de provincie Noord-Brabant en is met 200.000 inwoners de zesde stad van Nederland. De stad ligt ingeklemd tussen Oosterhout, Eindhoven, Den Bosch en Breda en ligt daardoor zeer centraal. Oorspronkelijk was dit een gebied met dorpjes, die door de eeuwen heen aan elkaar groeiden tot een stad van betekenis. Tilburg is groot geworden door de textielindustrie, die nu nauwelijks nog aanwezig is door de internationale markt en de opkomst van kunststof. Er is nog steeds een textielmuseum in Tilburg.

Parenclub Tilburg? Bekijk hier de parenclubs in Tilburg of in de regio van Tilburg.

In het centrum vind je de Oude Markt, met een middeleeuwse kerktoren. Hier wordt jaarlijks de grootste kermis van de Benelux gehouden. Er zijn nog veel parken uit de periode van de Romantiek, zoals het Wilhelminapark. Ook is er een dierenpark, de Oliemeulen.  De Heuvelstraat is het grootste winkelgebied en Tilburg kent drie bioscopen en vier schouwburgen. De stad heeft bekende muzikanten voortgebracht, zoals Guus Meeuwis en VOF de Kunst. Er zijn dan ook twee poppodia:  Podium013 en Paradox. In Tilburg zelf is geen parenclub gevestigd, maar op gemiddeld 50 kilometer afstand zijn er twee: Inn Joy in Budel nabij Eindhoven en Parenclub Mystique in Rucphen westelijk bij Roosendaal.


Parenclub Mystique

Parenclub Mystique

Parenclub Mystique ligt net buiten Breda en is werkelijk van alle gemakken voorzien. Natuurlijk een bar/dans gedeelte met trendy muziek en een restaurant, maar ook een whirlpool, een sauna, een massagedouche, een luxe rookruimte en bewaakt parkeren. Er zijn verschillende speelruimtes met een thema, zoals de Stoeikamer, de Verleidingskamer (kan op slot), de Jungle Room, de darkroom, de Champagne-bar en een Spiegelkamer. Party’s  zijn Lovergirl, Gigolo Night, Black Edition, Mega Gang Bang, Non Stop Sex Party, Tranny Night en de Bi-party. Een actieve club dus, voor de echte swingers, die wat verder gaan dan een hapje, een drankje en een dansje.

Parenclub Inn Joy

Parenclub Inn Joy

Parenclub Inn Joy nabij Eindhoven is zowel een parenclub als een gay-club. De prijzen zijn zeer betaalbaar, terwijl deze club goede voorzieningen heeft. Natuurlijk is er een bar met dansvloer en een restaurant, maar ook zes speelkamers en een sauna, alles voorzien van airco. De dresscode begint meteen na binnenkomst en bestaat uit een herenstring of vrouwelijke lingerie. Er wordt veel georganiseerd, zoals de Gay- en Bi Party, All Mixed Up Friday, Erotic Lounge, Sweet Saturday en een Steamy Sunday Gangbang, die overigens niet geschikt is voor beginnende swingers.


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!