Parenclub Sittard? Vind hier alle parenclubs in Sittard!
Parenclub Sittard

Parenclub Sittard

Sittard is een middelgrote stad en ligt in het midden van Limburg, in het smalste gedeelte van de provincie en wordt begrensd door de Duitse grens in het oosten en de Maas in het westen. Het is de geboorteplaats van de beroemde cabaretier en dichter Toon Hermans, die er zelfs een eigen museum heeft. De stad ligt in het dal van de Geleenbeek en grenst ook aan de plaats Geleen. Je vindt hier het Kasteel Millen, dat omgeven is door een bospark. Het bedrijf Philips opende in 1946 haar deuren in de stad, die verder vooral bepaald werd door de mijnbouw.

Parenclub Sittard? Bekijk hier de parenclubs in Sittard in de regio van Sittard.

In het historische stadshart is een grote markt waar veel winkels, eettentjes en kroegjes te vinden zijn. Verder is er een bekend poppodium, VOLT, wat jaarlijks vele bezoekers trekt. In Sittard hoef je niet ver te reizen voor een bezoek aan een parenclub, want Paren & Singles Club Pleasure2gether is hier gevestigd. Andere parenclubs in Limburg zijn Devils & Angels in Susteren, Swingclub3angel in Siebengewald, Landgoed te Zaar in Venlo en Kasteel Waterloo in Beesel/Reuven. Je kunt ook uitwijken naar Duitsland, waar dichtbij de westerse grens veel parenclubs actief zijn.


Parenclub Pleasure2gether

Parenclub Pleasure2gether

Parenclub Pleasure 2 Gether kenmerkt zich door de goede sfeer en de knusse bar, de grote relaxruimtes, het bubbelbad en een luxe rokersruimte. Thema’s zijn Slavendag, Milf, Erotische Party, BDSM Middag, en Big Bang. Je wordt geacht om verzorgd en sexy te verschijnen. In de club is een kleedruimte met lockers, waar je je gewone kloffie in kan opbergen en heerlijk spannende lingerie kan dragen tussen andere schaars geklede mensen. Ook hier geldt de regel van wederzijds respect en nee is nee. Je hoeft dus niets te doen wat je niet wilt. Maar je mag (bijna) alles!


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!