Parenclub Pleasure 2 Gether

Parenclub Pleasure 2 Gether in Sittard

Als je opzoek bent naar een sfeervolle parenclub voor een erotische avond in Limburg, dan heten Hans, Chantalle en Hester je van harte welkom in parenclub Pleasure 2 Gether. Club Pleasure2Gether is gelegen aan de Leyenbroekerweg 160, 6132 CJ Sittard. In de omgeving van de club is voldoende parkeergelegenheid. Club Pleasure2Gether is toegankelijk voor zowel koppels, single mannen en single vrouwen. De minimum leeftijd is 21 jaar

Openingstijden + locatie

Pleasure 2 Gether is op verschillende dagen geopend. Voor een specifiek agenda kun je naar de website van de club gaan. Hieronder enkele tijden:

Maandag13.00 – 18.00 uur
3e dinsdag v/d maand20.00 – 01.00 uur
Woensdag20.00 – 01.00 uur
Vrijdag21.00 – 03.00 uur
Zaterdag21.00 – 03.00 uur
1e zondag v/d maand15.00 – 20.00 uur

Themafeesten bij Parenclub Pleasure 2 Gether

Er zijn regelmatig verschillende themafeesten bij club Pleasure2Gether. Informatie over deze themafeesten staat vermeld op de website. Naast de themafeesten zijn er bij club Pleasure2Gether ook vaste avonden. Zo is er op de maandagmiddag de surprise party voor de mannen die toe zijn aan ontspanning. Elke 3e dinsdag en 1e zondag van de maand zijn er speciale BDSM-avonden. Deze avonden zijn toegankelijk voor zowel de ervaren als de beginnende BDSM-ers. De liefhebbers van massages kunnen terecht bij club Pleasure2Gether op de woensdagavond. Met het gebruik van verschillende massageoliën kun je genieten van een heerlijke (body to body) massage met of zonder Happy End.

Faciliteiten

Ook is er een bubbelbad aanwezig waar je natuurlijk ook gebruik van kunt maken, zolang het zonder lingerie is, er mag namelijk geen textiel worden gedragen in het bad. Op de vrijdagavond en de zaterdagavond kun je genieten op de erotische party en is er een buffet gepresenteerd.  Elke 2e vrijdag van de maand is er de MILF-avond.

De entreeprijzen liggen tussen de 20 en de 80 euro en zijn all-inn prijzen. In de prijs zit inbegrepen alle drankjes, hapjes gebruik van handdoeken, condooms en alle faciliteiten binnen de club. Als je houdt van een huiselijke sfeer, ben je bij Pleasure2Gether op de juiste plaats. Naast de reguliere avonden, word er regelmatig een Gang Bang met pornoster Charisma Gold gehouden bij club Pleasure2Gether.

Evenementen en feesten bij Pleasure 2 Gether

Let op: wij tonen hier geen feesten van Pleasure 2 Gether aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Pleasure 2 Gether

Helaas zijn er geen filmpjes van Pleasure 2 Gether bekend.

Fotoalbum van Pleasure 2 Gether

Swingerverhalen en reviews van Pleasure 2 Gether

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Pleasure 2 Gether. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden

Community voor en door swingers