Parenclub Spijkenisse? Vind hier alle parenclubs in Spijkenisse!
Parenclub Spijkenisse

Parenclub Spijkenisse

Is parenclub Spijkenisse iets voor jou? Spijkenisse is een stad in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, nabij de metropool Rotterdam. Het is de hoofdplaats van de gemeente Nissewaard. Spijkenisse heeft een lange geschiedenis; er zijn sporen van bewoning gevonden van zo’n 10.000 jaar geleden. De bewoners waren jagers en vissers. Later kwam daar akkerbouw en veeteelt bij. Spijkenisse is gelegen aan de rivier de Oude Maas, in de Maas-Rijndelta. In het centrum is de middeleeuwse Oude Kerk nog te zien. Spijkenisse had tot 1966 tramvervoer, daar kwam een eind aan met de aanleg van een metrolijn met Rotterdam. Cultuurminnaars kunnen in Spijkenisse terecht bij het Centrum voor de Kunsten, Theater de Stoep, het Muziekpodium en de jaarlijkse kunstroute. Spijkenisse telt dertien cafés, twee danscafés en een discotheek. Wie graag winkelt, heeft ruime keus. Er is een woonboulevard, drie grote winkelcentra, en in de binnenstad vind je ook veel winkels. Spijkenisse zelf heeft geen parenclub, maar in het nabijgelegen dorpje Moordrecht is Parenclub Fun4two gevestigd.

Parenclub Spijkenisse? Bekijk hier de parenclubs in Spijkenissein de regio van Spijkenisse.

Parenclub Fun4Two

Parenclub Fun4two

Parenclub Fun4Two is gehuisvest in een prachtige oude boerderij met een nog mooiere tuin er omheen. Je kunt er discreet parkeren. Natuurlijk is er een bargedeelte met dansvloer, maar ook het wellness-gedeelte is niet te versmaden. Er is een sauna, een Turks stoombad,, een whirlpool, en Tantra. Een plek om heerlijk erotisch te ontspannen na je drukke werkweek. Er zijn talloze speelkamertjes, die je ook kunt afsluiten voor extra privacy. Heel geschikt dus voor beginners, die nog niet aan publiek gewend zijn. Speciale avonden zijn de Gigolo Night, de Beetj-Bi Night, (Sex)pert Night (voor de echte actie!) Masquerade Erotic Sensation en de in Nederland unieke Ladies Night.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!