Parenclub Tiel? Vind hier alle parenclubs in Tiel!
Parenclub tiel

Parenclub Tiel

Is parenclub Tiel iets voor jou? Tiel is een centraal gelegen stad in de Nederlandse provincie Gelderland en heeft circa 40.000 inwoners. De eerste bewoning stamt waarschijnlijk uit de Nieuwe Steentijd. Er zijn ook sporen gevonden van een Romeinse bezetting. Tiel ligt ingeklemd tussen drie waterwegen en was daarom vanaf de Middeleeuwen een handelsstad. Ten zuiden van Tiel stroomt de Waal, ten noorden de rivier de Linge en in het oosten het Amsterdam-Rijnkanaal. In deze periode was Tiel één van de grote Hanzesteden, met veel markten en handel. Ook de visserij was belangrijk voor de economie in deze tijd. Tiel kreeg stadsrechten in de dertiende eeuw. De plaats werd zwaar getroffen in de Tweede Wereldoorlog, omdat het in de frontlinie lag. Er zijn verschillende monumenten die daarvan getuigen. De binnenstad van Tiel is doorsneden door grachten, en er staat een beroemde watertoren, die gebouwd is in 1647. Vandaag de dag is Tiel het dienstencentrum voor de regio Rivierenland. Lekkernijen uit Tiel zijn het Betuwse fruit, Eau de Vie en Cider. Winkels in Tiel vind je in het gebied rond de Waterstraat, de Voorstad en de Weerstraat. Tiel kent dertig café’s en twee nachtclubs, gelegen rond het Plein en de Markt. In Tiel zelf is geen parenclub, maar er is er wel een op een half uurtje rijden in het dorpje. Heerewaarden, namelijk Club Le Baron.

Parenclub Tiel? Bekijk hier de parenclubs in Tiel of in de regio van Tiel.

Parenclub Le Baron

Parenclub Le Baron


Parenclub Le Baron is niet alleen geschikt voor beginners; ook de veteranen die echt seks willen zijn hier aan het goede adres. Er is geen dresscode, maar wel actie! Het is natuurlijk leuker om er een beetje lekker uit te zien, maar het is niet verplicht. Er zijn een grote rookruimte en een buffet. Je kunt er een gokje wagen of een pornofilmpje kijken. Er zijn verschillende speelkamertjes, die je ook kunt afsluiten. Er wordt weinig gedaan aan speciale feesten, behalve de maandelijkse Gang Bang, maar op de zaterdagen kan het flink druk zijn.


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!