Parenclub Le Baron in Heerewaarden (Gelderland), bekijk hier meer info!
Parenclub Le Baron in Heerewaarden
1 min. leestijd

Parenclub Le Baron in Heerewaarden

Een gezellige en actieve parenclub in Gelderland is Parenclub Le Baron, gelegen aan de Heerenwaardensestraat 40, 6624 KK, te Heerenwaarde (Gelderland). Parenclub Le Baron is een no nonsens club waar bijna alles mag en waar niets moet. Iedereen is welkom bij Parenclub Le Baron, zowel koppels als single mannen en single vrouwen.

Meer informatie

Of je nu actief meedoet of liever toekijkt en in alle rust wilt genieten, alles is mogelijk bij Parenclub Le Baron. Wie een leuke spannende avond wilt beleven hoeft hier in principe niet te reserveren, behalve als het voor een thema avond gewenst is. Dit is dan terug te lezen op de website. Een dresscode is hier niet verplicht maar het wordt wel op prijs gesteld als men erotisch gekleed gaat.

Parenclub Le Baron Kamer

Thema-avonden bij Le Baron

In de nabije omgeving van Parenclub Le Baron is voldoende parkeergelegenheid, en wil men na het bezoek aan de club overnachten dan zijn er op korte afstand meerdere slaap gelegenheden te boeken. De entreeprijs ligt tussen de € 15,- en de € 35,- euro hier zitten de drankjes niet bij inbegrepen. Op sommige dagen geldt er naast de entreeprijs een minimale besteding aan drankjes in de bar, op de website is te zien op welke dagen en feesten dit van toepassing is. Warm en koud buffet, hapjes, condooms en gebruik van handdoeken en alle faciliteiten van de club zijn gratis.

Parenclub Le Baron Kamer

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Mauritius
Door

Mauritius

op 12 Apr 2024

Hoi mensen wil graag komen ma weet niet hoe te reserveren wil iemand mij helpen

Reactie plaatsen