Parenclub Le Baron

Parenclub Le Baron in Heerewaarden

Een gezellige en actieve parenclub in Gelderland is Parenclub Le Baron, gelegen aan de Heerenwaardensestraat 40, 6624 KK, te Heerenwaarde (Gelderland). Parenclub Le Baron is een no nonsens club waar bijna alles mag en waar niets moet. Iedereen is welkom bij Parenclub Le Baron, zowel koppels als single mannen en single vrouwen.

Openingstijden + locatie

Le Baron is 7 dagen per week geopend! Dit zijn de openingstijden:

Maandag11.00 – 01.00 uur
Dinsdag11.00 – 01.00 uur
Woensdag11.00 – 01.00 uur
Donderdag11.00 – 01.00 uur
Vrijdag11.00 – 03.00 uur
Zaterdag19.00 – 03.00 uur
Zondag19.00 – 01.00 uur

Meer informatie

Of je nu actief meedoet of liever toekijkt en in alle rust wilt genieten, alles is mogelijk bij Parenclub Le Baron. Wie een leuke spannende avond wilt beleven hoeft hier in principe niet te reserveren, behalve als het voor een thema avond gewenst is. Dit is dan terug te lezen op de website. Een dresscode is hier niet verplicht maar het wordt wel op prijs gesteld als men erotisch gekleed gaat.

Themaavonden bij Le Baron

In de nabije omgeving van Parenclub Le Baron is voldoende parkeergelegenheid, en wil men na het bezoek aan de club overnachten dan zijn er op korte afstand meerdere slaap gelegenheden te boeken. De entreeprijs ligt tussen de € 15,- en de € 35,- euro hier zitten de drankjes niet bij inbegrepen. Op sommige dagen geldt er naast de entreeprijs een minimale besteding aan drankjes in de bar, op de website is te zien op welke dagen en feesten dit van toepassing is. Warm en koud buffet, hapjes, condooms en gebruik van handdoeken en alle faciliteiten van de club zijn gratis.

Evenementen en feesten bij Le Baron

Let op: wij tonen hier geen feesten van Le Baron aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Le Baron

Helaas zijn er geen filmpjes van Le Baron bekend.

Fotoalbum van Le Baron

Parenclub Le Baron kamer
Parenclub Le Baron

Swingerverhalen en reviews van Le Baron

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Le Baron. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers