Parenclub Wageningen? Vind hier alle parenclubs in Wageningen!

Parenclub Wageningen

Is parenclub Wageningen iets voor jou? Wageningen is een stad en een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland en heeft bijna 40.000 inwoners, waarvan duizenden studenten. Wageningen heeft een mooie omgeving door de ligging tussen de Gelderse Vallei, het Veluweland en de Rijn. De eerste aanwijsbare bewoning was door de Romeinen. Wageningen kreeg stadsrechten in 1263. Het was vanouds een agrarische plaats en een belangrijke stad voor de binnenvaart. De bewaard gebleven oude grachten en stadsmuur zijn nog steeds te bewonderen. In 1527 werd er een kasteel gebouwd. Vandaag de dag is Wageningen vooral een studentenstad, door de vorming van Wageningen University, die voortkwam uit de Hogeschool Wageningen en enkele andere educatieve instellingen. Met name de natuurwetenschappen zijn goed vertegenwoordigd en er wordt veel onderzoek gedaan. Het uitgaansleven in  Wageningen is dan ook heel levendig, vooral in de oude binnenstad op het Marktplein. Er zijn 25 café’s, een danscafé en een nachtclub, Unitas. Winkelen is leuk in Wageningen, in het centrum  rond het gebied van de Hoogstraat en de vele steegjes er omheen. Alles is hier onder handbereik doordat het centrum zo compact is en je vindt er talloze grote en kleine winkels om lekker te shoppen. In Wageningen is geen parenclub, maar op 30 kilometer afstand in het dorpje Heerewaarden vind je Parenclub Le Baron.

Parenclub Wageningen ? Bekijk hier de parenclubs in Wageningen of in de regio van Wageningen.

Parenclub Le Baron

Parenclub Le Baron


Parenclub Le Baron is niet alleen geschikt voor beginners; ook de veteranen die echt seks willen zijn hier aan het goede adres. Er is geen dresscode, maar wel actie! Het is natuurlijk leuker om er een beetje lekker uit te zien, maar het is niet verplicht. Er zijn een grote rookruimte en een buffet. Je kunt er een gokje wagen of een pornofilmpje kijken. Er zijn verschillende speelkamertjes, die je ook kunt afsluiten. Er wordt weinig gedaan aan speciale feesten, behalve de maandelijkse Gang Bang, maar op de zaterdagen kan het flink druk zijn.


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!