Parenclub Barneveld? Vind hier alle parenclubs in Barneveld!
Parenclub Barneveld

Parenclub Barneveld

Zoek jij een parenclub in Barneveld? Barneveld is een Nederlandse gemeente, centraal gelegen in de provincie Gelderland, omgeven door de Veluwse bossen en zandgebieden.  De hoofdplaats van de gemeente heet ook Barneveld, maar was vroeger een dorp. De plaats is gesitueerd in de Gelderse vallei, waar ook veel campings gevestigd zijn voor toeristen die van het natuurschoon willen genieten. Zoals de meeste plaatsen op en rond de Veluwe is Barneveld een orthodox-protestantse gemeente. De economie van Barneveld draait al eeuwenlang om de pluimvee-houderij en er zijn bijna 3 miljoen kippen!

Parenclub Barneveld? Bekijk hier de parenclubs in Barneveld of in de regio van Barneveld.

Barneveld ken 27 horecagelegenheden, waaronder restaurant De Babbel en het eetcafé de Gribus. De meeste winkels in Barneveld zijn te vinden in het historische centrum, maar er is ook een groot winkelcentrum. In Barneveld zelf is geen parenclub, maar op een afstand van minder dan vijftig kilometer liggen er wel twee, namelijk Parenclub Oase en Parenclub Le Baron. Deze zijn wel heel verschillend van aard.


Parenclub Oase

Parenclub Oase

In Parenclub Oase wordt juist van alles gedaan en georganiseerd; bijna iedere avond is het feest. De club is gelegen in Ammerzoden, op circa vijftig kilometer afstand van Barneveld. Natuurlijk is er een bargedeelte, speelkamers en douches. De dresscode is lingerie/boxer. Speciale feesten zijn: Sex for Lunch, MILF-Party, Sexsation, Birotic, Swingers Night (op zaterdag) Kinky-BDSM, Black Lover, T-girl en de Swingers Lounge op zondagmiddag.

Parenclub Le Baron

Parenclub Le Baron

Parenclub Le Baron is gelegen in Heerenwaarden, op zo’n veertig kilometer afstand van Barneveld. Deze club kenmerkt zich door de vele faciliteiten. De club is heel geschikt voor singles en ook voor de meer ervaren stellen. Er wordt weinig georganiseerd, maar er is wel een gezellige bar, een dansvloer, een rookruimte, een gokhal, een videoruimte en een aantal terrassen. Daarnaast zijn er natuurlijk een heleboel speel-kamertjes, die je al dan niet kunt afsluiten. Er geldt geen dresscode, maar je moet er wel een beetje netjes uitzien.


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!