Parenclub Swingers Oase in Ammerzoden (Gelderland), lees hier alle info!
Parenclub Swingers Oase in Ammerzoden
1 min. leestijd

Parenclub Swingers Oase in Ammerzoden

Parenclub Swingers Oase is te vinden aan de Haarstraat 20, 5324 AN, te Ammerzoden Swingers Oase is een erotische club voor koppels, alleengaande vrouwen en mannen. In een ongedwongen sfeer kun je genieten van iedereen en alle faciliteiten die Swingers Oase je bied. Swingers Oase hanteert een dresscode, op de website is te lezen bij welk feest welke dresscode geldt.

Parenclub Swingers Oase algemene informatie

Reserveren is voor koppels en single vrouwen niet nodig, alleen voor de heren is het verplicht om te reserveren zodat men de verhoudingen zo goed mogelijk kunnen behouden op de feesten. De openingstijden van Swingers Oase zijn:

Maandag van 12.00 tot 18.00 uur,
woensdag: van 19.00 tot 00.00 uur,
donderdag: van 12.00 tot 18.00 uur,
vrijdag: van 14.00 tot 02.00 uur,
zaterdag: van 19.00 tot 02.00 uur,
zondag: van 12.00 tot 18.00 uur.

Op de maandag, dinsdag woensdag donderdag, vrijdag en zondag zijn er vaste thema feesten. Op de zaterdag is er op elke week van de maand een ander themafeest. Zo heb je o.a. swingers night, birotic, kinky-BDSM en meer thema’s. Op de website staat een actuele agende waarop alle feesten staan vermeld. Elke 5e zaterdag van de maand is er de T-Party, deze party is voor Tgirls, Travestieten, Transgenders, Ladyboys, She-males en liefhebbers.

De club heeft verschillende faciliteiten, waaronder een gangbang bed, jacuzzi en sauna. De prijs voor een bezoek aan Swingers Oase ligt tussen de € 20,- en € 65,- en dat is all-inclusive.

Parenclub Oase

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Swingers Oase
Haarstraat 20
5324 AN , Ammerzoden (Gelderland)
Nederland
06 30351333

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen