Parenclub Cuijk? Vind hier alle parenclubs in Cuijk!
Parenclub Breda

Parenclub Cuijk

Parenclub Cuijk? In Cuijk zijn zelf geen parenclubs. Cuijk is een dorp met circa 10.000 inwoners in de gemeente Noord-Brabant, op 20 kilometer afstand van de universiteitsstad Nijmegen. Het plaatsje ligt in de kromming van de rivier de Maas, waar ook de naam van is afgeleid. Cuijk is beroemd om de tabaksindustrie; de Victor Hugo-sigaren werden hier gemaakt. Ten oosten van Cuijk ligt het natuurgebied Zevenhutten. Nijmegen is een grote cultuurstad, met name als het gaat om literatuur. Maar ook de podiumkunsten zijn vertegenwoordigd.

Parenclub Cuijk? Bekijk hier de parenclubs in Cuijk of in de regio van Cuijk.


Natuurlijk zijn er een Stadsschouwburg, diverse bioscopen en verschillende poppodia. Hét cultuurcentrum van Nijmegen is LUX, waar theater, muziek, film, debat, multimedia en beeldende kunst allemaal samen komen in één complex. Het bloeiende uitgaansleven vindt voornamelijk plaats in het gebied rond de Grote Markt en het Koningsplein. Nijmegen staat bekend als een “roze” stad en er zijn dus veel gay café’s.  In Cuijk zelf of in Nijmegen is geen parenclub te vinden, maar in het dorpje Budel, op 50 kilometer westwaarts, ligt parenclub Inn Joy. Even een reisje dus, maar dat is het wel waard! In 2015/2016 probeerde ondernemersechtpaar Barbara en Richard Komen een parenclub te openen in Katwijk. Dit is in de buurt van Cuijk. Ze wilde deze parenclub Club Area 51 noemen.

Parenclub Club Area 51

Hierboven Barbara en Richard Komen. De Cuijkse burgemeester Wim Hillenaar heeft toen hiervoor een negatief advies gegeven en hierdoor is destijds het plan om een parenclub in Cuijk te openen niet door gegaanParenclub Inn Joy

Parenclub Inn Joy 

De Club Inn Joy is zowel gay club als parenclub en staat  bekend om de gezellige sfeer. Het is hier één grote mix van he, ho, bi, travo, tranny, en wat voor seksuele voorkeur dan ook. De prijzen zijn zeer betaalbaar. Vrijdag is hier de grote feestdag met de All Mixed Up Friday, waar alle smaken bij elkaar komen. Andere thema’s zijn Sweet Saturday, Erotic Lounge en de MILF-Sunday. Vanzelfsprekend zijn er een bar met dansvloer, een buffet, airco en zes speelkamers. In deze ruimdenkende parenclub gaat iedereen met respect met elkaar om en nee is nee. Niets hoeft, en (bijna) alles mag.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!