Parenclub Nijmegen? Vind hier alle parenclubs in Nijmegen!
Parenclub Nijmegen

Parenclub Nijmegen

Parenclub Nijmegen of een parenclub in de regio van Nijmegen, Cuijk, Malden, Wijchen, Arnhem of Boxmeer. Nijmegen is een forse stad met bijna 200.000 inwoners en ligt in het zuid-westelijke deel van de provincie Gelderland, vlakbij de Duitse grens. Nijmegen is waarschijnlijk de oudste stad van Nederland; ze bestaat al 2000 jaar, sinds de Romeinen zich hier vestigden. Nijmegen ligt aan de rivier de Waal. In 1230 kreeg Nijmegen stadsrechten en in 1402 werd het een Hanzestad. Handel is dus eeuwenlang de belangrijkste economische sector geweest. De stad is wat vreemd opgebouwd, met het centrum in het uiterste noorden en woonwijken en industrie in het zuiden. Er staat een belangrijke universiteit, de Radboud Universiteit, voorheen Koninklijke Universiteit Nijmegen. In de omringende gebieden zijn er veel verschillende landschapsvormen, zoals uiterwaarden en dijken, weidegebieden, beken, gemengde bossen en heide.

Parenclub Nijmegen? Bekijk hier de parenclubs in Nijmegen of in de regio van Nijmegen.

De stad kenmerkt zich als een echte uitgaansstad, een rode stad en een roze stad. 6% van de inwoners is gay of lesbisch. Het is ook de enige stad die nog een faculteit homo- en lesbische studies bezit. Bekend is de Nijmeegse wandelvierdaagse, waar mensen uit het hele land naartoe komen. Er is een levendig uitgaansgebied rond de Grote Markt, het Koningsplein en de Molenstraat, waar het oude café De Drie Gezusters nog steeds bestaat. Voor wie wil dansen is er de discotheek Monte Carlo. Nijmegen heeft dus ook een nachtburgemeester. Voor liefhebbers van film, muziek, theater, beeldende kunst, multi-media en debat is er het enorme cultuurcentrum LUX. Een belangrijk pop[odium is Doornroosje.

In Nijmegen zelf is geen parenclub, maar er zijn er wel twee in de directe omgeving en ook net over de Duitse grens bevinden zich veel parenclubs. In Nederland liggen Parenclub Oase, op 45 kilometer afstand in Ammerzoden en ietsje dichterbij  in Heerewaarden, op 33 kilometer afstand.


Parenclub Oase

Parenclub Oase

Deze club heeft allerlei faciliteiten, maar valt op doordat er zoveel georganiseerd wordt. Bijna elke avond is er wel een thema. Er is natuurlijk een bar met dansvloer, een koud buffet, een lekkere jacuzzi, en een Gang Bang room. Actieve bezoekers krijgen 50% korting. Terugkerende feesten zijn Sex for Lunch, MILF, Gang Bang, Sexation, Swingers Night, Kinky Party, Black Lovers, T-girl en Swingers Lounge. Dit is een actieve club en niet alle avonden zijn geschikt voor beginners, zoals de Gang Bang en Swingers Lounge. Daar komen mensen echt naartoe voor sex. Op andere dagen geldt dat alles mag, maar niet hoeft.

Parenclub Le Baron

Parenclub Le Baron

Parenclub Le Baron is een laagdrempelige club die er is voor iedereen die erotisch uit wil gaan, actief of niet. Er is geen dresscode, hoewel het toch leuk is om in een sexy outfit te verschijnen. De muziek is voor elk wat wils, je kunt een gokje wagen of een erotisch filmpje bekijken, en er is een restaurant met buffet, een tuin en een terras, waar ‘s zomers een heerlijke BBQ wordt geserveerd. Speciale avonden zijn er eigenlijk niet, behalve de maandelijkse Gang Bang met seksgarantie. Dit is echt een club voor iedereen, beginner of ervaren, niets hoeft en bijna alles mag.Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!