De achterwaartse worp of 90+ andere sexstandjes?
De achterwaartse worp
1 min. leestijd

De achterwaartse worp

Ken jij het standje de achterwaartse worp al? Dit is een heel acrobatisch standje waarvoor je allebei lenig moet zijn. Het is een verticaal standje en je kunt het overal doen, behalve in bed of op de bank. Verder kun je het overal doen, in de huiskamer, de keuken of lekker samen onder de douche. Een leuke afwisseling dus. Je kunt er niet bij zoenen, maar wel elkaar overal strelen. De man kan alleen niet bij de clitoris van de vrouw, maar ze kan wel zichzelf bevredigen in deze bijzondere positie, zodat je toch samen klaar kunt komen tijdens het vrijen. De man is dominant in deze houding en hij bepaalt de diepte van de penetratie, hoe hard hij stoot en hoe snel. Mevrouw hoeft niets te doen in deze positie, behalve zich aan de man overgeven. Het enige wat je erbij nodig hebt, is een krukje of een stoel. 

Beschrijving van het standje de achterwaartse worp:

De man gaat zitten op een stevige kruk of stoel. Zij gaat bovenop hem zitten en laat zich achterover vallen, terwijl ze zich met haar benen vastklemt aan het lichaam van de man. Ze moet dus best sterk zijn in haar bovenbenen, anders lukt het niet. Ze heeft namelijk geen andere manier om zich te ondersteunen. Het voordeel is dat ze wel haar handen vrij heeft om de man te strelen, onder zijn testikels te kietelen of over zijn rug te krabben. De man moet zijn penis binnenleiden, dat kan even wennen zijn in deze houding, maar met wat oefening gaat dat steeds beter lukken. Nu kan hij in haar gaan bewegen en tegelijkertijd haar borsten strelen. Wie durft?

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de Indische perenboom.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen