Het standje De adelaar of 90+ andere standjes? Bekijk zie hier!
De adelaar
1 min. leestijd

De adelaar

Ken jij het standje de adelaar al? Dit is een heerlijk intiem en super-romantisch standje waarbij je elkaar helemaal kan voelen en elkaar overal strelen. Je kunt er ook bij zoenen en elkaar heel diep in de ogen kijken tijdens het vrijen. Het is niet moeilijk, vermoeiend of ingewikkeld, dus je kunt het lang volhouden. De penis komt diep in deze houding en de man is dominant. Hij moet dus voorzichtig zijn om niet te diep te stoten, tenzij zij dat lekker vindt. Voor een onervaren vrouw kan dit wat heftig zijn. Je kunt het het best in bed doen en als je lekker lang wilt vrijen, op een zondagochtend, bijvoorbeeld. Haar clitoris is wat onderbedeeld in deze houding, geen van de twee partners kunnen erbij. Haar hoogtepunt zal dus met een ander standje teweeg gebracht moeten worden. Natuurlijk kan de man ook zijn tong of zijn vingers gebruiken! 

Beschrijving van het standje de adelaar:

De vrouw gaat op het bed liggen met haar benen opgetrokken en gespreid. Hij gaat op haar liggen en brengt zijn penis bij haar naar binnen. Dat gaat heel makkelijk bij dit standje, want haar vagina staat helemaal open. Veel mikken en navigatie is dus niet nodig. Nu kan hij op en neer gaan bewegen en in haar stoten, zo hard en zo diep als zij kan hebben en zo snel als hij lekker vindt. Zij kan meebewegen door haar bekken op te tillen terwijl hij in haar stoot. Hij zal vliegen als een echte adelaar!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje masseer mij.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen