De Indische perenboom of andere sexstandjes? Bekijk ze allemaal hier!
De Indische perenboom
1 min. leestijd

De Indische perenboom

Ken jij het standje de Indische perenboom al? Dit is een zeer acrobatisch verticaal standje waarbij de penis wel heel diep komt, maar wat ook nogal vermoeiend is. Het is dus meer geschikt als een tussendoortje. Je kunt elkaar niet aankijken of zoenen, en ook niet strelen. Ook de clitoris van de vrouw kan niet gestimuleerd worden, dus haar hoogtepunt zal anders moeten plaatsvinden. De man is zonder twijfel de baas in deze houding, hij bepaalt hoe diep hij stoot, hoe hard en hoe snel. Zij moet zich kunnen overgeven en de penetratie is diep, het is dus bij uitstek een standje voor ervaren vrouwen of mannen met een wat kleinere penis. Groot geschapen mannen moeten voorzichtig zijn dat ze niet te hard stoten, want dan wordt het onprettig voor de vrouw. Je kunt dit wel overal doen, behalve in bed, want je staat namelijk allebei rechtop. Het is ideaal voor onder de douche, of in de keuken, of waar dan ook in je huis. 

Beschrijving van het standje de Indische perenboom:

De man gaat achter de vrouw staan, met zijn gezicht naar haar toe. Hij grijpt haar dijen vast en heft haar op, zodat zij met haar handen op de vloer steunt. Ze is dus als het ware omgekeerd. Het lijkt een beetje op de kruiwagen, Nu kan hij haar penetreren en bewegingen gaan maken. Hij moet hiervoor behoorlijk sterk zijn, want hij torst haar hele lichaam. Hij kan met zijn heupen stoten, maar ook met zijn handen en armen de vrouw over zijn penis heen bewegen door haar heupen beet te pakken. Zij hoeft zich alleen maar over te geven!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de wederzijdse siësta.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen