De wederzijdse siësta al eens geprobeerd of andere 90+ sexstandjes?
De wederzijdse siësta
1 min. leestijd

De wederzijdse siësta

Ken jij het standje de wederzijdse siësta al? Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een perfect standje voor een warme zomermiddag als je heerlijk lang en ontspannen wilt vrijen. Het is een horizontaal standje en je kunt het het beste in bed doen, want je hebt wel de ruimte nodig. Je hebt een mooi uitzicht op elkaars lichaam en je kunt elkaar ook aankijken, Zoenen in deze super-relaxte positie gaat alleen niet. Het is niet moeilijk of ingewikkeld en je kunt het uren volhouden. Niemand is dominant in deze positie, man en vrouw kunnen beiden bewegingen maken. Het is het lekkerste als je samen tot een ritme komt, dus stellen die elkaar al lang kennen, kunnen hier echt van genieten. De penis gaat niet heel diep in deze houding, dus groot geschapen mannen hoeven niet voorzichtig te zijn. Voor de kleinere maten is het ook een voordeel, want je voelt veel meer van de penetratie. Beiden hebben hun handen vrij, dus je kunt elkaar overal strelen en zowel de man als de vrouw hebben toegang tot haar clitoris. Die kan hij stimuleren, maar ze kan ook zichzelf tot een climax brengen tijdens het vrijen.

Beschrijving van het standje de wederzijdse siësta

Zij ligt op haar rug op het bed en trekt haar benen op en spreidt ze lichtjes. De man komt loodrecht tussen haar benen liggen, zodat je samen een soort kruis vormt. Nu kan hij haar penetreren. Dat kan even wat onwennig voelen in het begin, maar omdat je allebei je handen vrij hebt, is het niet moeilijk om te navigeren. Zo liggend gaan man en vrouw allebei bewegingen maken. Dit gaat het beste als je al aan elkaar gewend bent, want je moet samen een ritme vinden. Dat maakt het natuurlijk wel heel intiem!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de sexy V.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen