Parenclub Den Helder? Vind hier alle parenclubs in Den Helder?
Parenclub Den Helder

Parenclub Den-Helder

Parenclub Den Helder of een parenclub in de regio van Den Helder? Den Helder is de meest noordelijke gemeente van het vasteland van de provincie Noord-Holland, ook wel West-Friesland genoemd. Ten noorden van Den Helder ligt het waddengebied met het eiland Texel, waartussen een veerdienst vaart. Het is een middelgrote stad met 56.000 inwoners en is vooral bekend als marinebasis en wegens de marine-opleiding, die hier gevestigd is. Tegenwoordig drijft de economie van Den Helder niet meer op de haven of de visserij, maar  voor een groot op het toerisme, vooral door de nabijgelegen badplaats Julianadorp aan zee. Er is dus ook een heleboel te doen!

Parenclub Den Helder? Bekijk hier de parenclubs in Den Helderin de regio van Den Helder.

Natuurgebieden rond Den Helder zijn het Waddengebied en het bos de Donkere Duinen. In de stad zelf ligt de oranjerie De Groene Parel. Er zijn voornamelijk nautische musea. De historische bebouwing is in de Tweede Wereldoorlog afgebroken om de zogenaamde Atlantikwall te bouwen. De stad heeft daarom veel moderne architectuur. Er is een grote bioscoop, Utopolis en een theater, genaamd De Kampagne. Bekende café’s en discotheken zijn Hof van Holland, Romantica, Jo&Co en de dancing Odeklonje. De horeca in Den Helder gaat tot wel 06.00 uur ‘ochtends door en het nachtleven vindt voornamelijk plaats rond de Koningstraat. Den Helder is ook één van de leukste winkelsteden in Nederland: in het gebied tussen de Beatrixstraat en de Spoorstraat zijn zowel grote ketens als kleine winkeltjes te vinden.

In den Helder zelf is geen parenclub, maar wel in de directe omgeving in Medemblik, op 31 kilometer afstand. Daar vind je Club Monique, één van de meest sfeervolle en discrete parenclubs in Nederland.


Parenclub Monique

Parenclub Monique

Parenclub Monique aan het IJsselmeer staat bekend om de gezellige en ongedwongen sfeer. Dat maakt deze club ook een goede plek voor beginnende swingers, die krijgen extra aandacht. Je krijgt zelfs je geld terug als het je de eerste keer niet bevalt! Er zijn twee sauna’s, een Turks Bad en drie massgetafels, naast natuurlijk de bar met dansvloer en een aantal speelkamers, waarvan sommige op slot kunnen. De club biedt gratis vervoer naar een dichtbijgelegen hotel. Thema’s zijn He-Bi Night, Geil met Stijl, BDSM & Swingers Combi, Dolle Vrijdag en de bekende Discovery Party aan het begin van de maand, die afgeladen is met bezoekers. Parenclub Monique is zeer vrouwvriendelijk en er komen dus ook veel single vrouwen.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!