Geile huisvrouwen? Wat zijn geile huisvrouwen en waar kan je ze vinden?
Geile huisvrouwen
3 min. leestijd

Geile huisvrouwen

Het is een wijdverbreid misverstand dat mannen alleen geïnteresseerd zijn in jonge meiden met een strak lichaam. Er zijn er talloze die een rijpe, ervaren vrouw willen, die vaak ook nog kinderen hebben gehad. Dat is niet zo vreemd, want een getrouwde vrouw is ervaren in bed en weet precies wat mannen leuk vinden. Je kunt er ook nog een goed gesprek mee voeren, wat ergens over gaat, dat hebben de meeste jonge meiden niet in huis.

Bekend is de Engelse term MILF, wat staat voor: Mama I’d like to Fuck. Deze afkorting slaat op (soms hele jonge) mannen die genieten van seks met een rijpe vrouw, al heeft ze dan wat rimpels en striae. Zo’n vrouw hoeft niet persé kinderen te hebben, het gaat om de seksuele ervarenheid. Ook beleven vrouwen hun seksuele piek veel later dan mannen. Rijpe vrouwen zijn dus geiler!’

Een huismoeder noemt men ook wel een MILF. Deze term is ontstaan omdat mannen op oudere vrouwen vallen. TLC heeft ooit zelf een serie gemaakt genaamd “Cougar Love”. In bovenstaande korte intro zie je dat er zeker interesse is in huismoeders.

Waarom willen huisvrouwen seks met een andere man?

Dat kan een heleboel redenen hebben. Sommige vrouwen worden seksueel verwaarloosd door hun man als ze niet meer jong en mooi zijn. Of hun man heeft een erectie probleem. Het kan ook zijn dat deze vrouwen een hoger libido hebben dan hun partner en polygaam zijn om hun lust te bevredigen. Verder vinden sommigen onpersoonlijke seks leuk als aanvulling op hun huwelijk of relatie. Weer anderen zijn de zogenaamde rijpe amateurhoeren, die van seks houden en daar een meestal kleine vergoeding voor vragen om een zakcentje te hebben. Ten slotte zijn er huisvrouwen die als prostituee werken, soms in een club of als escort, maar meestal thuis of in een hotel. Het gaat dan niet om de seks, het is een zakelijke transactie en deze vrouwen hebben geen seksuele gevoelens voor hun klanten, het is gewoon werk.

Geile huismoederHuismoeders die sex zoeken zijn er in verschillende varianten. Van huisvrouwen die te weinig sex thuis hebben tot huisvrouwen die wat bijverdienen als amateurhoer.

Waar vind ik geile huisvrouwen?

Er zijn een heleboel manieren om in contact te komen met een geile huisvrouw. Ten eerste is er het internet, waar talloze huisvrouwen zichzelf aanbieden voor gratis seks.

Ook zijn er sites te vinden speciaal voor mannen met deze voorkeur. Je moet wel een beetje voorzichtig zijn als je deze weg kiest. Je weet immers niet met wie je te maken hebt.

Het kan zijn dat er toch om geld gevraagd wordt, dat het een fake -profiel is van iemand die zich als een ander voordoet of dat het pure oplichting is. Wees dus alert, ga niet alleen af op een foto, maar voer eerst wat chat-gesprekjes. Dan weet je meestal wel wat voor vlees je in de kuip hebt.

Huismoeders als amateurhoer

Ook amateurhoeren die huisvrouw zijn vind je in grote aantallen op het net. Deze vrouwen zijn wel echt geil, en vragen een relatief kleine vergoeding. Ook hier geldt weer dat je voorzichtig moet zijn en eerst het terrein aftasten, voor je met zo’n vrouw in zee gaat.

Wel is het contact vaak intiemer dan bij een gewone hoer en wordt er ook meer aandacht en tijd aan je besteed. De vrouw verlangt dan natuurlijk wel dat je ook haar lusten bevredigt.

Vaak word je thuis ontvangen in een uitdrukkelijke privé-sfeer, wat de drempel een beetje doet afnemen, mocht je niet naar de hoeren willen.

Huismoeders in een (paren)club

Verder zijn er bijzonder veel rijpe (huis)vrouwen die al dan niet met hun partner parenclubs bezoeken. Veel clubs hebben daar een speciale avond voor, de zogenaamde MILF-party’s. Hier zul je veel gelijkgestemde vrouwen vinden, die het ook weleens met een andere (jongere) man willen doen. Soms kan de vrouw verlangen dat haar man toekijkt, wat ook wel Cuckolding wordt genoemd. Het voordeel hiervan is dat je haar meteen “live” ziet en dus beter kunt inschatten met wie je te maken hebt en of het klikt. Je begint dan ook meestal met een drankje en een gesprekje aan de bar, voordat je de speelkamer induikt. Verder is het uiterst discreet, wat in de club gebeurt, komt niet verder dan de voordeur!

Pornhub zoektermen 2016

 

Al in 2016 stonden huismoeders (in de vorm van MILF, stiefmoeder en moeder) boven aan de zoeklijsten van de populaire tube Pornhub.

 

Pornhub zoektermen 2017

Ook in 2017 stonden huisvrouwen door zoektermen als MILF en stiefmoeder weer boven aan de zoekopdrachten van Pornhub.

 

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen