Parenclub Groningen? Vind hier alle parenclubs in Groningen!
Parenclub Groningen

Parenclub Groningen (stad)

De stad Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen, gelegen oostelijk van Friesland, westelijk van Duitsland en noordelijk van de provincie Drenthe. De stad heeft een rijk verleden, maar is in de Tweede Wereldoorlog platgebombardeerd. De beroemde Martinitoren uit de vijftiende eeuw op de grote Markt is wel bewaard gebleven en trekt veel toeristen. Ook de vele hofjes en de parken zijn een bezoekje aan het centrum waard. Oorspronkelijk was Groningen een agrarisch gebied, waar vooral de graanbouw belangrijk was. Met de komst van de suikerindustrie werd Groningen economisch groot.. Vandaag de dag drijft de economie van de stad op handel, zakelijke dienstverlening en het onderwijs. De Rijksuniversiteit Groningen staat hoog aangeschreven en de stad heeft 57.000 studenten.


Parenclub Groningen? Bekijk hier de parenclubs in Groningen of in de regio van Groningen.

Groningen kent dan ook een bloeiend uitgaansleven, wat zich concentreert rond de Grote Markt, de Poelestraat en de Peperstraat. Groningen heeft een breed cultureel aanbod en is in dat opzicht de grootste in Noord-Nederland. De Stadsschouwburg, het cultuurcentrum De Oosterpoort, het Grand Théatre hebben veel te bieden voor liefhebbers van theater en film. Er is een Stripmuseum en jaarlijks wordt in Groningen de Nederlandse Popprijs uitgereikt tijdens het muziekfestival Noorderslag. Inwoners of bezoekers van de stad zitten goed als het om parenclubs gaat, er zijn er namelijk twee op een steenworp afstand van het centrum. In Wagenborgen, op 25 kilometer afstand, vind je Parenclub Inn4love. Nog dichterbij, op zeven kilometer afstand, ligt Parenclub Swingers Dream.

Parenclub Swingers Dream

Parenclub Swingers Dream

Deze club in Waterhuizen is zowel parenclub als erotisch café en heeft een zeer gevarieerd publiek. Het is één grote mix van he, ho, stel, bi, travo, tranny en er is geen dresscode. Het is een plek voor gelijkgestemden en hoe je er uitziet is minder belangrijk dan wat er van binnen zit. Het café heeft een drukke bar met een speciaal ontworpen dansvloer, een heerlijke lounge met open haard, een groot aantal kamers, een VIP-kamer met bad, een jacuzzi en een binnentuin. Thema’s zijn het dansfeest Trancelicious, de Gang Bang, de BDSM-avond, de White Party en de Gemaskerde Orgie. En dat in tien minuten met de auto!

Parenclub inn4love

Parenclub Inn4love

Parenclub Inn4love in Wagenborgen staat voor erotisch uitgaan op niveau. Hij is gevestigd in een oude boerderij waar je werkelijk alles vindt wat je in een parenclub zoekt. Uiteraard is er een bar met dansvloer, maar je kunt ook genieten van de sauna, de whirlpool, de jacuzzi’s, het verwarmde zwembad, de tien luxe kamers, de water-massagekamer, een luxe rookruimte, en het heerlijke restaurant. Discrete parkeerruimte is er in overvloed. Deze club noemt zich One Big Family en de sfeer is het belangrijkste, je uiterlijk telt niet zo mee. Er is wel een dresscode, namelijk clubwear, lingerie, boxer, lak leer of latex, als het maar sexy is. Speciale party’s zijn de Welness-zondag, de Kinky avond, de Gangbang en één keer per maand het grote BDSM-feest met een Meester en een slavin. Dit is voor de swingers die houden van stijl en exclusiviteit!


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!