Parenclub Friesland, alle parenclubs uit Friesland
Parenclub Friesland

Parenclub Friesland

Friesland is de grootste provincie in Nederland en kenmerkt zich door het waterrijke vlakke landschap. De hoofdstad is Leeuwarden. Ten oosten van Friesland vind je de provincies Groningen en Drenthe, ten zuiden Overijssel en Flevoland. Bij Friesland horen ook de Waddeneilanden, zoals Terschelling, waar ieder jaar een cultureel festival is, het beroemde Oerol. Het eilandje Ameland is grotendeels een natuurgebied.

Friesland telt vier nationale parken en is de plek waar de bekende Elfstedentocht plaatsvindt, die begint en eindigt in Leeuwarden. Tot 1875 was Friesland zelfstandig, daarna werd het een officiële provincie van Nederland. Er wordt nog steeds de Friese taal gesproken, die erkend is als bestuurstaal, naast het Nederlands. Bekijk per plaats de parenclubs Friesland zoals: Heerenveen en Joure.

Grote plaatsen in Friesland zijn Leeuwarden, Drachten en Sneek, waar elk jaar de zeiltocht de Sneekweek wordt gehouden. Een leuk plaatsje is het havenstadje Harlingen, wat de verbinding vormt tussen het Waddengebied en de wal. In de hoofdstad Groningen is een enorm cultuurcomplex, WTC Expo, met 45.00 m2 expositieruimte. Verder zijn er veel kroegen te vinden, de neogotische Bonifatiuskerk, Stadsschouwburg De Harmonie en de culturele hotspot De Neushoorn, met muziek en dans. Leeuwarden is aangewezen als de culturele hoofdstad van Europa voor 2018.


In de provincie Friesland zelf is weinig te doen op het gebied van swingen en parenclubs. Gelukkig zijn er wel uitwijkmogelijkheden naar andere, omliggende provincies. Zo vind je in Groningen Parenclub Inn4Love en Parenclub Swingers Dream. In Flevoland, op slechts een uur van Leeuwarden, is de Lifestyle en Swingersclub Party Players gevestigd.

Parenclub Friesland opties in de regio

Parenclub Partyplayers

Parenclub PartyPlayers in Lelystad

Parenclub Party Players in Lelystad, Flevoland is vanuit het hele land makkelijk bereikbaar, omdat het zo centraal gelegen is. Lelystad is behoorlijk uit de kluiten gewassen in de afgelopen decennia en er is zelfs een vlieghaven. Het bijzondere aan deze parenclub is de Grote Zaal, waar soms honderden mensen  erotisch komen feesten. Natuurlijk zijn alle faciliteiten aanwezig

Parenclub in Groningen

Parenclub Swingers Dream

Parenclub Swingers Dream 

Deze goed ingerichte club heeft een sauna, een zwembad, een Turks stoombad, afzonderlijke erotische kamers, een bar en een luxe dansvloer. Parenclub Paradise is een nachtclub die open staat voor iedereen, stellen, mannen, vrouwen, homo’s, lesbo’s, bi’s dik, dun, groot, klein, iedereen is welkom. Je vindt hier erotiek, spanning, en avontuur. Ook wordt in deze club veel aan partnerruil gedaan. Iedere dag van de week heeft een thema, zoals Super Sexy Sunday, Naughty Saturday, Hot Friday en Steamy Hot Midweek. Het is een fijne club in Noord-Holland om contacten op te doen.
Parenclub inn4love

Parenclub Inn4Love

Parenclub Inn4Love, gelegen in Wagenborgen op een steenworp afstand van Delfzijl, is er voor luxe erotisch uitgaan in stijl en heeft uitstekende faciliteiten: Een tuin, een zwembad, tien grote kamers, een BDSM kelder, een darkroom, en natuurlijk een gezellige bar met dansvloer. Thema’s zijn Gangbang, Kinky Party, en Wellness-dagen. Er is een dresscode, maar er wordt verder niet gekeken naar uiterlijk, het gaat om de binnenkant. Deze club is één grote familie. In Delfzijl zijn een aantal goede hotels gevestigd, dus overnachten hoeft geen probleem te zijn. In Delfzijl wordt ook ieder jaar het Harley-festival gehouden.

Meer lezen over parenclubs en swingen

Op parenclub.eu kan je niet alleen alle clubs in Nederland per provincie bekijken, maar ook meer lezen over onderwerp zoals swingen . Wekelijks schrijft onze redactie weer nieuwe blogs over alles wat met swingen en parenclubs te maken heeft. Zo zijn twee van onze recente artikelen: Hoeveel wordt er geswingd? en Waarom swingen mensen? . Als je meer wilt lezen over swingen, kijk dan op onze overzichtspagina.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. 

Mis het niet, voor het te laat is!