Parenclub Friesland

Parenclub Friesland

Friesland is de grootste provincie in Nederland en kenmerkt zich door het waterrijke vlakke landschap. De hoofdstad is Leeuwarden. Ten oosten van Friesland vind je de provincies Groningen en Drenthe, ten zuiden Overijssel en Flevoland. Bij Friesland horen ook de Waddeneilanden, zoals Terschelling, waar ieder jaar een cultureel festival is, het beroemde Oerol. Het eilandje Ameland is grotendeels een natuurgebied.

Parenclub Friesland? Bekijk hier op kaart parenclubs in Friesland of in de regio van Friesland.

Erotisch café La Robina
Erotisch café La Robina in Leeuwarden en Sneek Erotische cafés lijken wel de nieuwste rage in het uitgaansleven in ...
Verder Lezen

Friesland telt vier nationale parken en is de plek waar de bekende Elfstedentocht plaatsvindt, die begint en eindigt in Leeuwarden. Tot 1875 was Friesland zelfstandig, daarna werd het een officiële provincie van Nederland. Er wordt nog steeds de Friese taal gesproken, die erkend is als bestuurstaal, naast het Nederlands. Bekijk per plaats de parenclubs Friesland zoals: Heerenveen en Joure.

Friesland bezoeken met een bezoekje aan parenclub in noorden van Nederland

Grote plaatsen in Friesland zijn Leeuwarden, Drachten en Sneek, waar elk jaar de zeiltocht de Sneekweek wordt gehouden. Een leuk plaatsje is het havenstadje Harlingen, wat de verbinding vormt tussen het Waddengebied en de wal. In de hoofdstad Groningen is een enorm cultuurcomplex, WTC Expo, met 45.00 m2 expositieruimte. Verder zijn er veel kroegen te vinden, de neogotische Bonifatiuskerk, Stadsschouwburg De Harmonie en de culturele hotspot De Neushoorn, met muziek en dans. Leeuwarden is aangewezen als de culturele hoofdstad van Europa voor 2018.

In de provincie Friesland zelf is weinig te doen op het gebied van swingen en parenclubs. Gelukkig zijn er wel uitwijkmogelijkheden naar andere, omliggende provincies. Zo vind je in Groningen Parenclub Inn4Love en Parenclub Swingers Dream. In Flevoland, op slechts een uur van Leeuwarden, is de Lifestyle en Swingersclub Party Players gevestigd.

Parenclub Friesland opties in de regio

Parenclub Party Players in Lelystad, Flevoland is vanuit het hele land makkelijk bereikbaar, omdat het zo centraal gelegen is. Lelystad is behoorlijk uit de kluiten gewassen in de afgelopen decennia en er is zelfs een vlieghaven. Het bijzondere aan deze parenclub is de Grote Zaal, waar soms honderden mensen  erotisch komen feesten. Natuurlijk zijn alle faciliteiten aanwezig

Parenclub in Groningen

Parenclub Swingers Dream is gelegen in het dorpje Waterhuizen aan de rand van Groningen Stad. Deze club is niet alleen bedoeld voor paren, maar is ook een erotisch café. Er is geen strikte dresscode en de gasten zijn een bonte mix van he, ho, bi, les en travo. Er wordt bijzonder veel georganiseerd: Een Gangbang, een Sexy Porno Party, een Afterparty, een Erotic Dance Party en het dansfeest Trancelicious. Keus genoeg dus als je een avondje wilt feesten.

Parenclub Inn4Love, gelegen in Wagenborgen op een steenworp afstand van Delfzijl, is er voor luxe erotisch uitgaan in stijl en heeft uitstekende faciliteiten: Een tuin, een zwembad, tien grote kamers, een BDSM kelder, een darkroom, en natuurlijk een gezellige bar met dansvloer. Thema’s zijn Gangbang, Kinky Party, en Wellness-dagen. Er is een dresscode, maar er wordt verder niet gekeken naar uiterlijk, het gaat om de binnenkant. Deze club is één grote familie. In Delfzijl zijn een aantal goede hotels gevestigd, dus overnachten hoeft geen probleem te zijn. In Delfzijl wordt ook ieder jaar het Harley-festival gehouden.