Parenclub Leeuwarden? Vind hier alle parenclubs in Leeuwarden!
Parenclub Leeuwarden

Parenclub Leeuwarden

Parenclub Leeuwarden of in de provincie Friesland aan het zoeken? Leeuwarden en omgeving dateren uit de Romeinse tijd, toen inwoners zich vestigden op terpen. Het oude, autoluwe stadshart herinnert daar nog aan. In 1435 verwierf Leeuwarden stadsrechten. Eeuwenlang was deze stad de residentie van de Nassaus, in een pand waar nu een hotel in zit. In de moderne tijd is Leeuwarden een belangrijke speler geworden in de financiële wereld en de zakelijke dienstverlening. In Leeuwarden bevindt zich ook de WTC Expo Leeuwarden, een gigantisch complex waar tentoonstellingen worden gehouden, beurzen en congressen worden georganiseerd en waar Holland Casino zich bevindt.

Parenclub Leeuwarden? Bekijk hier de parenclubs in Leeuwarden of in de regio van Leeuwarden.

Voor winkelen is het gebied rond het Wilhelminaplein een publiekstrekker. Leeuwarden heeft een stadsschouwburg, de Harmonie, verschillende musea en een aantal kleinere poppodia. De culturele hotspot van Leeuwarden is De Neushoorn, waar je kunt genieten van dans, muziek en een drankje. Ook voor de muziekliefhebber is er het poppodium Asteriks. Er zijn veel kroegen in Leeuwarden en een bekende nachtclub, Club Red. De sluitingstijden zijn ruim in de horeca in Leeuwarden en verschillende zaken zijn tot 06.00 uur open. Al met al genoeg te doen. Parenclubs vind je alleen niet in Leeuwarden, daarvoor moet je uitwijken naar Groningen, waar op 60 kilometer afstand Parenclub Swingers Dream is gevestigd.


Parenclub Swingers Dream

Parenclub Swingers Dream

Deze luxe club is een bonte mix van alle geaardheden en seksuele voorkeuren. He, ho, bi, stel, single, het is allemaal geen enkel probleem. De parenclub Swingers Dream heeft een bar met een apart ontworpen dansvloer en bekende DJ’s, een gezellige open haard, een sauna, een jacuzzi, een binnentuin, een SM-kamer met sling en natuurlijk een heerlijk buffet. De dresscode is niet heel strikt, je kunt in een sexy jurkje komen, maar ook in lak, latex, leer of lingerie, net waar je je het prettigst bij voelt. Bij Parenclub Swingers Dream gaat het niet om het uiterlijk, maar het innerlijk van de mens. Nieuwkomers krijgen een uitgebreide rondleiding voordat de dresscode ingaat. Het pand is ook te huur voor feesten, verjaardagen en partijen. Zo worden je vrienden vanzelf ook swingers!

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!