Parenclub Flevoland

Parenclubs in Flevoland: hete BDSM en meer in onder andere Lelystad! Flevoland bestaat onder andere uit de gemeentes Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. Flevoland is de jongste provincie van Nederland en heeft maar één parenclub, maar die ligt wel heel centraal. Parenclub Party Players ligt in de hoofdstad Lelystad en is slechts een half uur verwijderd van Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Friesland en Overijssel. Oorspronkelijk een polder heeft de provincie Flevoland  een weids landschap en verschillende waterrijke natuurgebieden. In het stadshart is van alles te doen. Er is een bioscoop, het AGORA Filmtheater, het stedelijke theater Agora, en de bekende golfbaan Golf Event Center. In de zomer is er jaarlijks een driedaags cultureel festival met muziek, kunst en theater. Leuk om te combineren met een bezoekje aan Parenclub Party Players, die alles biedt wat je maar kunt wensen op het gebied van swingen en erotisch vermaak.

 

Parenclub PartyPlayers

Parenclub PartyPlayers in Lelystad

Centraal in Nederland gelegen op minder dan een half uur van maar liefst 5 provincies ligt Parenclub PartyPlayers. Deze club ...
Verder Lezen
Parenclub vermelding

Staat de/uw club er niet tussen (of onjuist)?

Ben je bezoeker van onze website? Onjuiste informatie over een parenclub of erotisch café? Ben je eigenaar van een club? ...
Verder Lezen

Parenclub Party Players, een erotische belevenis!

Parenclub Party Players is van alle gemakken voorzien om je een opwindende avond te bezorgen. Er is een gezellige bar met een dansvloer voor een paaldans-act, een koffielounge met de heerlijkste koffies, een restaurant voor lunch en diner, een grote gratis parkeergelegenheid, een verwarmd zwembad en een jacuzzi, open en gesloten speelruimtes, een erotische sauna, een BDSM-kelder, een Darkroom en een grote zaal voor hete feesten, die soms door honderden mensen bezocht worden.

Natuurlijk zijn er ook bij deze club in Flevoland speciale thema-avonden, zoals Kinky Paradise, Try and Play (BDSM), Dance Meet Fuck Repeat voor de actieve swingers, de Pleasure Room, de Prikkelgeil- avond, de Mega Gang Bang, de GB Club Nederland en als laatste Masked Fantasy, om het spannend te houden. Er zijn bij Party Players ook thema’s die iedere week terugkomen, zoals de Blote Billen Avond, Friends with Benefits, Devotion, het Swingerscafé en Date for Fun.  Zorg wel dat je kleding bij het thema past. Zweepjes en andere attributen en speeltjes dien je zelf mee te nemen. De dresscode gaat bij aankomst in en je krijgt een locker voor je kleding.