Parenclub Almere? Vind hier alle parenclubs in Almere!
Parenclub Almere

Parenclub Almere

Almere is een jonge stad, in 1976 voor het eerst bebouwd in de voormalige Flevopolder. Het was bedoeld al een overloopstad voor Amsterdam aan de ene kant en het Gooi aan de andere. De stad is sterk gegroeid en heeft nu zo’n 300.000 inwoners, de meeste daarvan jonge mensen uit Amsterdam. In het oosten grenst de gemeente aan Lelystad, de hoofdstad van Flevoland.

Parenclub Almere? Bekijk hier de parenclubs in Almere of in de regio van Almere.

De stad bestaat uit drie kernen: Almere Stad, Almere Haven en Almere Buiten. In Almere Stad is een groot winkelcomplex, de Citadel. Dit is slechts één van de vele architectonisch opvallende en moderne gebouwen in de stad. Almere telt zeven sportparken en acht tennisbanen, een op het water  drijvende Stadsschouwburg, de bioscoop Utopolis en het poppodium de Meester. In Almere zelf is geen parenclub, maar in het aangrenzende Lelystad, Muiden (13 km) en Amsterdam (32 km) is van alles te beleven op het gebied van erotisch uitgaan. In Lelystad ligt de parenclub Party Players, in het middeleeuwse Muiden Parenclub Fata Morgana en in Amsterdam parenclub Showboat en het erotische café Sameplace.

Parenclub Partyplayers

Parenclub Party Players

Deze parenclub in Lelystad is werkelijk van alles voorzien en zoals de naam al zegt een plek voor actieve swingers. Er is natuurlijk een bar met (paal)dansvloer, een koffiebuffet, luch en diner, ruime parkeergelegenheid, maar ook een verwarmd zwembad, jacuzzi’s een erotische sauna, een BDSM-kelder, een darkroom, en een groot aantal open en gesloten speelruimtes. Het bijzondere aan deze parenclub is de Grote Zaal, waar grote feesten worden gegeven voor soms honderden mensen. Thema’s zijn: Kinky Paradise, Try and Play, Dance Meet Fuck Repeat, Prikkelgeil, Mega Gang Bang en Masked Fantasy. Dit moet je niet missen!

Parenclub Fata Morgana

Parenclub Fata Morgana

Fata Morgana in Muiden is één van de grootste en meest luxueuze parenclubs in Europa, met drie verdiepingen erotisch avontuur in een oude boerderij. Hier komen mensen van allerlei nationaliteiten om te genieten van de professionele disco, een compleet restaurant (dus geen buffet), een darkroom, een BDSM-kamer, een orgiezolder, een whirlpool, een sauna, een VIP Lounge met open haard en een grote beschutte tuin. Speciale activiteiten zijn Bi Night, Erotic Dance Party Night, de Non Stop Sex Party, Happy Sunday en voor de echte doeners de Darkroom Night. Erotische kleding is verplicht vanaf 21.00 uur, zodat je heerlijk kunt kijken en bekeken worden voordat je misschien wel verder wilt gaan. Ook een aanrader!

Parenclub Paradise

Parenclub Paradise

Deze parenclub is gelegen in Amsterdam-Noord, bij het IJ en de havens. Club Paradise is zowel luxueus als laagdrempelig en betaalbaar. Zelfs op de taxi krijg je korting. Niettemin is het een stijlvolle plek voor erotiek, aan de bar, met een hapje of een drankje of in de verschillende speelruimtes. Thema-avonden zijn: SM Fetish Play Party, Meet & Greet (alleen voor stellen en vrouwen) en Milk & Chocolate.

Parenclub Sameplace

Sameplace

Sameplace is zowel een parenclub als een erotisch café in het hartje van Amsterdam en vlakbij het uitgaanscentrum het Leidseplein en de vele winkels in de Leidsestraat. Je vindt hier een bonte mix van he, ho, bi en travo, vooral op de Kinky avonden. Boven is een gezellige bar met dansvloer en grote banken,  in de kelder is een privéruimte en een grote speelkamer met een liefdesschommel en mega-grote bedden. Speciale avonden zijn Men Only, Bi Night en Kinky Fetish Party.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!