Parenclub Amsterdam? Vind hier alle parenclubs in Amsterdam!
Parenclub Nederland

Parenclub Amsterdam

Amsterdam is de bruisende hoofdstad van Nederland en er is altijd wel iets te beleven. Parenclubs in (de omgeving van) Amsterdam: een ruime keuze dus! Kunst, muziek, dans, theater, architectuur, sport, hotels, lekker eten en drinken, mooie parken, talloze kroegjes, bekende nachtclubs, grote evenementen en concerten, er komt geen eind aan. Vooral in het toeristenseizoen is er buiotenshuis veel te doen. Zo worden in het Vondelpark en het Westerpark de hele zomer door concerten gegeven met grote artiesten. Ook interessant voor de muziekliefhebbers zijn de poppodia de Melkweg en Paradiso.


Parenclub Amsterdam? Bekijk hier de parenclubs in Amsterdam of in de regio van Amsterdam.

Voor moderne en klassieke kunst in Amsterdam bezoek je het Stedelijk Museum, het Rijksmuseum en het van Goghmuseum. In de zomer is er steevast een grote theatervoorstelling in het Amsterdamse Bos. Verder is het stadsgezicht van de hoofdstad heel bijzonder met in het centrum de grachten met de unieke gevels en net buiten het centrum veel Berlage-bouw. In de Kalverstraat kun je heerlijk winkelen en er zijn een aantal grote markten, zoals de bekende Albert Cuypmarkt in Zuid. Ook de vlooienmarkt op het Waterloopleinmarkt is alom bekend en trekt veel toeristen. Hotels zijn er te over in Amsterdam, van het luxe Hilton Hotel en het Amstelhotel tot een Bed & Breakfast of een Youth-hostel voor een klein prijsje. Amsterdam zelf kent twee parenclubs, maar net buiten de stad zijn er nog meer te vinden, namelijk in Muiden, Zaandijk en Lelystad. Keus genoeg voor een avondje erotisch uitgaan.

Parenclub Fata Morgana

Parenclub Fata Morgana is gelegen in Muiden, een klein middeleeuws plaatsje net buiten Amsterdam. Er ligt ook een kasteel, het Muiderslot, de moeite waard om te bezoeken. Deze club behoort tot de grootste en bekendste in Europa en is internationaal georiënteerd. Fata Morgana biedt drie verdiepingen met luxueus erotisch vermaak in een oude boerderij. Werkelijk alles is hier aanwezig: Een grote, volle bar met een ruime dansvloer en professionele DJ’s, een compleet restaurant, een darkkroom, een SM-kamer, een orgiezolder, een sauna, een whirlpool, een VIP Lounge met een open haard en een enorme tuin met terras en zwembad. Thema’s zijn Bi-Night, Erotic dance Party Night, Non-Stop Sex Party, Happy Sunday en voor de echte doeners de Darkroom Night. De dresscode begint om 21.00 uur en dan wordt je verwacht in lingerie en boxer. Een spetterend erotisch avontuur op nog geen half uur van Amsterdam!

Parenclub Sameplace

Parenclub Sameplace

Club Sameplace is het meest centraal gelegen in hartje Amsterdam nabij het Leidseplein en is zowel een erotische bar als een parenclub Er is een grote zaal met bar en dansvloer, een rookruimte, een privékamer, en in de kelder allerlei speelruimtes met een liefdesschommel en een gyneacologenstoel en verschillende grote bedden die plaats bieden aan minstens vier mensen. Thema’s zijn Men Only, Bi-Night, en Kinky Fetish Night.

Parenclub Paradise

Parenclub Paradise

Parenclub Paradise ligt ook middenin Amsterdam in Noord,  aan de overkant van het IJ. Deze club heeft vooral een warme, gezellige sfeer. Er is een stoombad, een sauna, een verwarmd zwembad, een heerlijk terras, een luxe rookruimte en verschillende open of gesloten romantische speel kamertjes. De dresscode is lingerie en boxershort, en thema’s zijn Kinky Thursday, Beaching (in bikini en zwembroek) en de Hot Girl Party, waar geen alleengaande mannen zijn, maar wel veel single vrouwen.  Dit is dé dansavond waar je je kunt laten gaan.

Parenclub Showboat

Parenclub Showboat

Parenclub Showboat is gelegen in de Zaanstreek, net noordelijk van Amsterdam in Zaandijk. Deze luxe club biedt laagdrempelig, betaalbaar erotisch uitgaan met een hapje en een drankje. Er is een privétaxi met gereduceerde prijzen beschikbaar, zodat je zonder zorgen kan genieten van een biertje of een lekkere cocktail aan de goed voorziene bar. Thema’s zijn de SM Fetish Play Party, waar je wordt verwacht in latex, leer,lak, lingerie of een net pak, Meet & Greet met alleen stellen en single vrouwen, en de Milk & Chocolate Night.Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!