Parenclub PartyPlayers

Parenclub Partyplayers in Lelystad

Centraal in Nederland gelegen op minder dan een half uur van maar liefst 5 provincies ligt Parenclub PartyPlayers. Deze club is gevestigt aan de Kofschip 14, 8223EZ, te Lelystad (Flevoland). Parenclub PartyPlayers is 7 dagen van de week geopend en heeft meerdere thema avonden en feesten.

Openingstijden + locatie

Partyplayers is 7 dagen per week geopend. Kijk voor de zekerheid altijd nog even op de website, want de tijden kunnen veranderen. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag11.00 – 19.00 uur
Dinsdag11.00 – 19.00 uur
Woensdag11.00 – 01.00 uur
Donderdag11.00 – 01.00 uur
Vrijdag11.00 – 04.00 uur
Zaterdag20.00 – 04.00 uur
Zondag14.00 – 23.00 uur

Meer informatie

Er wordt geen dresscode gehanteerd maar men verwacht dat je wel erotisch gekleed gaat. Een aantal van de thema avonden zijn KinkyParadise, PleasureRoom en de Mega GangBang. Ook kun je er goed terecht als beginnende of gevorderde liefhebber van de BDSM. Elke 4e zondag van de maand is er de Try en Play, hier kun je beginnende en de gevorderde gelijkgestemden vinden. Het is geen verplichting om ergens aan mee te moeten doen, alles is vrijblijvend en niets moet.

Themaavonden bij Partyplayers

De toegangsprijzen liggen tussen de 15 en de 80 euro. Deze prijzen zijn all-inclusive prijzen, dat wil zeggen dat het gebruik van faciliteiten condooms en handdoeken erin is verwerkt en op de maandag t/m donderdag is het incl. bier, wijn en fris, en op de vrijdag, zaterdag en zondag ook inclusief sterke drank. Sterke drank kan op de maandag t/m donderdag tegen een toeslag van € 2,00 per consumptie. Gebruik van kluisjes voor je persoonlijke spullen is gratis maar men rekent wel 10 euro borg voor de sleutel. Bij club PartyPlayers is iedereen welkom behalve op de zaterdag deze is dan alleen toegankelijk voor stellen en trio’s. Bij de club is een ruime parkeergelegenheid waar je gratis kan parkeren. Wil je overnachten dan zijn er in de nabije omgeving genoeg hotels en andere overnachting mogelijkheden.

Evenementen en feesten bij Partyplayers

Let op: wij tonen hier geen feesten van Partyplayers aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Partyplayers

Fotoalbum van Partyplayers

Parenclub PartyPlayers kamer
Parenclub PartyPlayers

Swingerverhalen en reviews van Partyplayers

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Partyplayers. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden

Community voor en door swingers