Parenclub PartyPlayers in Lelystad, bekijk alle info hier!
Parenclub Partyplayers in Lelystad
1 min. leestijd

Parenclub Partyplayers in Lelystad

Centraal in Nederland gelegen op minder dan een half uur van maar liefst 5 provincies ligt Parenclub PartyPlayers. Deze club is gevestigt aan de Kofschip 14, 8223EZ, te Lelystad (Flevoland). Parenclub PartyPlayers is 7 dagen van de week geopend en heeft meerdere thema avonden en feesten.

Meer informatie

Er wordt geen dresscode gehanteerd maar men verwacht dat je wel erotisch gekleed gaat. Een aantal van de thema avonden zijn KinkyParadise, PleasureRoom en de Mega GangBang. Ook kun je er goed terecht als beginnende of gevorderde liefhebber van de BDSM. Elke 4e zondag van de maand is er de Try en Play, hier kun je beginnende en de gevorderde gelijkgestemden vinden. Het is geen verplichting om ergens aan mee te moeten doen, alles is vrijblijvend en niets moet.

Thema-avonden bij Partyplayers

De toegangsprijzen liggen tussen de 15 en de 80 euro. Deze prijzen zijn all-inclusive prijzen, dat wil zeggen dat het gebruik van faciliteiten condooms en handdoeken erin is verwerkt en op de maandag t/m donderdag is het incl. bier, wijn en fris, en op de vrijdag, zaterdag en zondag ook inclusief sterke drank. Sterke drank kan op de maandag t/m donderdag tegen een toeslag van € 2,00 per consumptie. Gebruik van kluisjes voor je persoonlijke spullen is gratis maar men rekent wel 10 euro borg voor de sleutel. Bij club PartyPlayers is iedereen welkom behalve op de zaterdag deze is dan alleen toegankelijk voor stellen en trio’s. Bij de club is een ruime parkeergelegenheid waar je gratis kan parkeren. Wil je overnachten dan zijn er in de nabije omgeving genoeg hotels en andere overnachting mogelijkheden.

Parenclubs Partyplayers kamer

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden

Parenclubs Partplayers
Kofschip 14
8223 EZ, Lelystad (Flevoland)
Nederland
0320 224 050

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Carlito
Door

Carlito

op 04 Jul 2023

Ik zoek een aziatishe of ebony of latina om te neuken Gr Carlito

Reactie plaatsen