Parenclub Lelystad? Vind hier alle parenclubs in Lelystad!
Parenclub Lelystad

Parenclub Lelystad

Lelystad is een jonge stad, gebouwd in het ingepolderde Flevoland in de jaren vijftig. De eerste bewoners arriveerden in 1967. De stad is vernoemd naar Cornelis Lely, de bedenker van de Zuiderzeewerken, waarbij grote stukken van het huidige Ijsselmeer werden ingepolderd. Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland , maar het grootste deel van de inwoners werkt in en om Amsterdam. In 1988 werd er een aansluiting op het spoornet gerealiseerd, waardoor Lelystad zeer goed bereikbaar werd, vooral door haar centrale ligging. Steden als Amsterdam, Zwolle en Utrecht zijn in een half uur te bereiken vanuit Lelystad

Parenclub Lelystad? Bekijk hier de parenclubs in Lelystad of in de regio van Lelystad.

Omdat de stad nog zo jong is, heeft ze weinig geschiedenis, voordien was het immers een waterplas. Een deel van die natuur is nog bewaard gebleven, onder andere in de Oostvaardersplassen. Lelystad is vooral leuk om te winkelen, het bekende winkelcentrum Batavia Stad is hier gelegen en ook in het Stadshart Lely is het goed shoppen. Maar er is meer te doen; Lelystad heeft een luchthaven en herbergt het Museum Aviodrome. Theater en film zijn te vinden in het Agora Theater en de AGORA bioscoop. Bijzonder is het Sidhadorp, een community waar veel mensen zich bezig houden met Transcendente Meditatie. Er is hier ook een zeer grote natuurwinkel en een vegetarisch restaurant. Lelystedelingen, zoals de inwoners genoemd worden, boffen als het om parenclubs gaat, er ligt er één binnen de stadsgrenzen, namelijk parenclub Party Players. Maar binnen een straal van 50 kilometer zijn nog een enkele parenclubs, zoals Sameplace en Showboat in Amsterdam en L ’Amourette in Utrecht. Keus genoeg, dus.


Parenclub Partyplayers

Parenclub Partyplayers

Deze parenclub is werkelijk van alle gemakken voorzien. Er zijn een zwembad, een jacuzzi, een sauna, tientallen speelkamers, een darkroom, een BDSM-kelder en een Grote Zaal, waar feesten worden gegeven die soms honderden swingers aantrekken. Parkeerruimte is er in overvloed en er is natuurlijk een bar en een koffiebuffet. Activiteiten zijn de Try & Play Night (BDSM), Kinky Paradise en Masked Fantasy. De prijzen zijn all-in en de dresscode is lingerie en boxer, behalve op de Kinky feesten, dan is het dragen van lak, leder, rubber, latex of smoking verplicht.Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!