Parenclub Joure? Vind hier alle parenclubs in Joure!
Parenclub Joure

Parenclub Joure

Zoek je een parenclub in de regio Joure? Joure is een plaats in de regio De Friese Meren in de Nederlandse provincie Friesland. De plaats heeft 13.000 inwoners en is omgeven door weidelandschap. Joure is beroemd omdat het bedrijf  Douwe Egberts daar in 1852 werd opgericht. De plaats heeft een oud centrum en verschillende zeer waterrijke buitenwijken. Winkelen in Joure kan in de oude binnenstad en er is ook een groot winkelcentrum. Voor lekker eten en drinken moet je in de Midstraat zijn.


Parenclub Joure? Bekijk hier de parenclubs in Joure of in de regio van Joure.

In het centrum is veel gratis parkeerruimte. Joure heeft ook een subtropisch zwembad. In Joure zelf is geen parenclub en je moet een eindje reizen naar de dichtstbijzijnde club, Parenclub Party Players aan de rand van Lelystad in de provincie Flevoland.Parenclub Partyplayers

Parenclub Party Players

Parenclub Party Players is een zeer goed voorzien parenclub met veel faciliteiten en speciale avonden. Er is natuurlijk een bar met dansvloer, maar ook een jacuzzi, een verwarmd zwembad, een sauna, talloze  openbare en privé-kamers, een darkroom en een SM-kamer. Ook is er een grote feestzaal, waar soms wel honderden mensen komen swingen. Thema’s zijn: Kinky Paradise, Try and Play, Dance Meet Fuck Repeat, Pleasure Room, Prikkelgeil, Mega Gang Bang en Masked Fantasy.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!