arrow_drop_up arrow_drop_down

Kinky sex

Wat is kinky sex? Het antwoord op deze vraag proberen wij je in dit artikelen zo uitgebreid mogelijk te geven. Kinky sex is een heel breed begrip waar een heleboel varianten van zijn. Feitelijk betekent het alles wat niet onder “gewone” seks valt en “anders” en “stout” is. Dat kan om een fetisj gaan, travestie, rollenspellen, maar ook SM en BDSM vallen eronder. Ook wordt sommige kleding kinky genoemd, bijvoorbeeld, leer, rubber, latex, wetlook, lak, korsetten en stiletto’s.

Toch als mensen spreken van kinky wordt daarmee meestal BDSM bedoeld. Dat is niet helemaal juist. Ook andere “afwijkende” seksuele activiteiten vallen onder deze noemer. Vaak worden er sex speeltjes hiervoor gebruikt. Hieronder een overzicht van alles dat onder kinky sex valt.

Wat is BDSM?

BDSM is een afkorting van het Engelse Bodnage & Discipline, Dominance & Submission en Sado-masochism. In wezen is het ook een rollenspel, maar hier draait het om macht en in het geval van SM ook pijn. Er is altijd één partij dominant, de Meester(es) en de onderdanige of slaaf/slavin is passief en ontvangend. De Engelse termen “Dom” en “sub” worden ook gebruik om de machtsverhouding te benoemen. Meer weten over BDSM?

Binnen dit spel kan er van alles gebeuren. Je kunt je onderdanige partner commanderen, straffen en belonen, (vernederende) opdrachten geven en vastbinden, om maar iets te noemen. Bij SM hoort daar ook pijn bij en wordt er gebruik gemaakt van heet kaarsvet, tepelklemmen, naalden, messen en zwepen.

Wat zijn rollenspellen?

Rollenspellen heb je in vele soorten. Meester/slaaf kan een spel zijn, zoals bij BDSM. Maar er zijn meer spelletjes. Verpleegstertje, bijvoorbeeld, waarbij de vrouw zich kleedt in een wit pakje met kapje en “doktertje’ speelt met haar partner. Sommige mannen houden ervan om als baby’s behandeld te worden, compleet met luier, flesje en knuffels, en komen daarop klaar. Vaak, maar niet altijd, zijn dit mannen die in het dagelijks leven een leidinggevende functie hebben. Ook een spelletje “porno” is bekend, waarin beide partijen de rol van acteur of actrice aannemen en dat op film zetten. Ook is er het spelletje “kostschool” waarbij één van de partijen leerling is en een schooluniform draagt. Dit laatste gaat vaak gepaard met spanking en straffen, en kan als een vorm van bondage worden gezien.

Kinky sex slogan

Kinky als fetisj: Wat is fetisjisme?

Fetisjisme is het erotisch genot beleven aan bepaalde voorwerpen, kleding en lichaamsdelen. Een voorwerp kan bijvoorbeeld stiletto’s zijn of bepaalde seksspeeltjes. Bekend is de voeten-fetisj, waarbij genot wordt ervaren in het aanraken, kussen en likken van de voeten van de partner. Maar ook houden mannen soms alleen maar van een flinke kont, of dikke tieten als voorkeur.

Fetish kleding kan bijvoorbeeld rubber zijn, of latex, die je zelf draagt om je sexy te voelen of die je partner draagt omdat jij er geil van wordt. Alleen de geur ervan kan opwindend zijn. Lees hier meer over fetisjisme.

Kinky als trevestie: Wat is travestie?

Travestie is het je aankleden als iemand van het andere geslacht als spel, om je sexy te voelen. Dit betekent niet dat je van geslacht wilt veranderen, zoals bij transseksuelen. Het is simpel spannend voor sommige mannen om er af en toe uit te zien als vrouw, compleet met netkousen en nagellak. Omgekeerd vinden vrouwen het soms leuk om in een driedelig pak te lopen. Dit komt veel voor in de homo-wereld, maar er zijn ook hetero’s en biseksuelen die van travestie houden.

TravestieEen travestie noemen ze ook wel eens een drag queen

Kinky sex via het internet (en thuis)

Kinky seks is allang geen taboe meer en veel mensen doen eraan. De meesten zullen het thuis doen, met hun eigen partner, als die dat ook wil. Je kunt ook op internet speuren naar kinky feesten of mensen die zich aanbieden voor kinky seks. Bij het laatste moet je een beetje voorzichtig zijn, je weet immers niet met wie je te maken hebt. Het kan ook oplichting zijn of iemand met een fake profiel. Test mogelijke partners dus goed uit met een paar chat-gesprekjes. Kom nu in contact met anderen en word lid van onze gratis online community!

Kinky sex in een parenclub

Verder worden er in de meeste parenclubs kinky avonden georganiseerd, waar iedereen er op zijn geilst uitziet en behoorlijk wat seksuele actie is. Je hoeft het niet persé in de club te doen, maar je kunt ook van de sfeer genieten, iemand ontmoeten en elders seks hebben. Als single kun je tegenwoordig ook terecht bij een parenclub, zeker als vrouw.

Alleengaande mannen moeten soms wel een prijzige entree betalen. Het voordeel hiervan is dat je je potentiële sekspartner meteen ziet en je dus weet of het klikt. Dat moet je maar afwachten bij een internet-date. Ook is een club veilig en discreet, zeker als je aan SM wil doen. Ook hiervoor worden bij vrijwel alle parenclubs avonden voor gereserveerd. Overal geldt: nee is nee en je hoeft niets te doen wat je niet wilt. Klik hier voor een overzicht van alle parenclubs.

Kinky sex voor beginners

Als Nederlandse website proberen wij altijd zo veel mogelijk Nederlandstalige content te tonen. Soms lukt dat niet. Over het thema kinky sex is ook veel te vinden in Engelse informatie. Hierboven dan ook een Engelstalige Youtube-film met 7 tips voor het beginnen met kinky sex.

Benieuwd naar nog meer kinky sex? Kijk hier

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!