Wat voor mensen komen er in een parenclub? Lees het parenclub.eu!
Wat voor mensen komen er in een parenclub?
2 min. leestijd

Wat voor mensen komen er in een parenclub?

Zoals parenclubs in soorten en maten komen, zo ook de bezoekers. Het hangt ook sterk af van het thema van de avond en het soort club. Meestal geldt wel dat iedereen welkom is, he, ho, bi, travo. tranny, iedereen die houdt van seks, ongeacht kleur, geslacht of seksuele voorkeur. Er zijn wel een aantal clubs die geen alleengaande heren toelaten, omdat die soms alleen uit zijn op gratis seks. Maar bij de meeste clubs mogen ook alleengaande mannen komen. Wel is de toegang dan vaak prijzig. Ook is het publiek van alle leeftijden, van twintigers tot zestigers, iedereen houdt toch immers van erotiek en seks? Daar heeft leeftijd niets mee te maken in een parenclub. Je kunt dus een bont gezelschap verwachten.

Welke party-avonden zijn er?

Parenclubs organiseren vaak speciale party’s voor verschillende soorten publiek. Op een kinky avond vind je meestal de meeste variatie en ook meer verschillende seksuele voorkeuren. Op avonden voor stellen kun je de buurman tegenkomen, maar ook je baas. Op BDSM-avonden vind je mensen die van Bondage en Domination houden of van S&M. Op een Black&White party tref je uiteraard alle verschillende kleuren aan. Op deze avonden wordt niet zo snel verwacht dat je uit de kleren gaat, en kun je ook komen voor de sfeer en om te kijken en bekeken te worden.

Op andere avonden wordt wel verwacht dat je actief meedoet en dan zie je ook een ander publiek. Meestal heet dat dan een Gangbang Party of een Super-Seks avond. Dit is voor mensen die echt voor de actie komen en zoeken naar seks met anderen. Bijvoorbeeld gelegenheids-stellen, mensen die aan partnerruil doen, mensen die een trio willen, enzovoort. Ook BDSM-avonden kenmerken zich door het soort mensen die speciaal op zoek zijn naar seks en erotische spelletjes. Dit zijn avonden die meer geschikt zijn voor ervaren swingers, als je nog maar net begint, ben je waarschijnlijk een beetje overdonderd.

In het algemeen is het zo dat je in parenclubs van allerlei heel verschillende  mensen tegenkomt op gelijke voet. Je vindt er mensen uit alle klassen van de maatschappij, die een ding gemeen hebben: ze houden van erotiek. Je vindt dus in parenclubs een brede variëteit aan bezoekers, van alle kleuren, alle culturen, alle geslachten, alle seksuele voorkeuren en noem maar op. De sfeer is daardoor heel ontspannen en sociaal; iedereen is gelijk. Wel zijn sommige clubs luxueuzer dan andere en daar zie je ook een ander publiek, bijvoorbeeld mensen die op zakenreis zijn. Maar die lopen ook allemaal in alleen maar een slip! Zo vallen verschillen weg en is er ruimte voor iedereen om zichzelf te zijn.

De meeste parenclubs hebben best strenge regels van hoe je met elkaar omgaat. Het sleutelwoord is respect. Dat betekent dat je sociaal bent en niet opdringerig. Nee is nee en dat is een eis. Verder is het motto dan alles kan, maar niets moet.  Mensen komen dus ook naar parenclubs omdat ze een vrij gevoel willen hebben en op een gelijkwaardige manier met elkaar om willen gaan. De sfeer is dan ook vaak zeer gezellig en ongedwongen. Iedereen kan gewoon zichzelf zijn en naar uiterlijk wordt meestal ook niet gekeken. Dik, dun, groot, klein, kaal of niet, grote of kleine borsten, het maakt allemaal niet uit. Je zult meteen opgenomen worden door de rest van de bezoekers. Leeftijd is ook niet van belang, hoewel je wel vaak ziet dat het publiek op vrijdag en zaterdag jonger is. Op de zondagen kom je meestal wat oudere mensen tegen. Maar een ding staat boven water: In een parenclub is het all in the mix!

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Shahrouz
Door

Shahrouz

op 18 Jun 2021

Ik will naar toe gaan maar ik zoek een partner wie kan me komen ?

D'hoom Kevin
Door

D'hoom Kevin

op 21 Jul 2022

Hallo zijn jullie open voor de momment ? Grtjes ik en mijn liefje ( jong koppeltje )

Reactie plaatsen