Parenclub 7 Sins (Seven Sins) in Maaseik, bekijk hier alle info!
Parenclub 7 Sins in Maaseik
1 min. leestijd

Parenclub 7 Sins in Maaseik

Een parenclub waar je je al snel thuis zult voelen. Hier is iedereen welkom, zowel paren als single vrouwen en single mannen, al zijn er een aantal events waar single mannen niet worden toegestaan, maar dat wordt altijd vermeld op de website bij desbetreffende avond..

Meer informatie

De club ligt aan een afgelegen weg buiten de bebouwde kom en er zijn veel parkeerplaatsen waar je gratis gebruik van kunt maken. Er is een parkeerhulp aanwezig. De prijzen van de club variëren tussen de € 15,- en de € 150,- en zijn all-inn dit is inclusief eten en drinken, hapjes, gebruik van handdoeken, badjassen, condooms en alle faciliteiten die de club bied. Ook het gebruik van een eigen locker is inbegrepen in de prijs. De club heeft verschillende kamers in diverse stijlen en mogelijkheden, restaurants , bar, en een mooie tuin inclusief twee jacuzzi’s. Ook zijn er regelmatig in de club winkeltjes waar je o.a erotische kleding en clubwear kunt aanschaffen. Wil je na het bezoek aan de club niet meer naar huis rijden dan zijn er verschillende overnachtings mogelijkheden. Zo kun je als je met een camper komt dit aangeven, dan krijg je een gratis elektriciteitsaansluiting op de parkeerplaats. Daarnaast heeft 7sins een samenwerking met B&B de beekvallei, hier kun je als bezoeker een overnachting boeken met speciale korting. Vooraf reserveren wordt op prijs gesteld.

Thema-avonden bij 7 Sins

Bij club 7 sins worden enorm veel verschillende thema avonden en party’s gegeven een aantal voorbeelden hiervan zijn de schuimparty’s, Kinky en Fetish party’s, couplesonly avonden en nog veel meer. Op de verschillende themaavonden en feesten zijn er soms speciale kledingvoorschriften waar wel mee rekening gehouden moet worden hiervoor kun je het beste op de website kijken in de agenda bij de desbetreffende party. Verder wordt het op prijs gesteld als je gepast gekleed gaat op de andere momenten.

Parenclub 7 Sins

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub 7 Sins
Herenlaakweg 64
3680 Maaseik
België
+32 89 35 45 77

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen