Parenclub Acanthus

Parenclub Acanthus in Hulste

Parenclub Acanthus is 1 van de grotere clubs van België. Acanthus is te vinden aan de Brugsesteenweg 24b, te Hulste, in Belgie. Acanthus heeft veel te bieden, zo hebben ze een discotheek, loungebar, eigen catering, 3 restaurants, wellnessruimte met sauna’s, jacuzzi, hammam en verschillende themakamers en een eigen bioscoop ruimte en dit alles is verdeeld over meerdere verdiepingen. Tevens heeft de club een grote tuin met terras waar je bij mooi weer ook gebruik van kan maken

Openingstijden + locatie

Acanthus is geopend op de volgende dagen en tijden:

Vrijdag (koppels en singles)20.00 – 04.00 uur
Zaterdag (enkel koppels)20.00 – 05.00 uur
Maandag (koppels en singles)19.00 – 02.00 uur

Meer informatie

De club werkt met een lidmaatschapskaart welke verplicht is en die u bij de eerste keer moet aanschaffen. Deze lidmaatschapskaart is geldig voor een heel jaar. Entree prijs ligt tussen de € 20,- en de € 110,- dit zijn all-in prijzen, maar voor de single mannen is er een aangepast formule met betrekking tot de alcoholische drankjes. Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten in de omgeving van de club, dus wil je heerlijk genieten en daarna niet meer naar huis rijden, dan zijn er genoeg mogelijkheden.

Themaavonden bij Acanthus

Bij Acanthus worden verschillende events gehouden die zeker de moeite waard zijn om eens heen te gaan. Elk event kan zijn eigen dresscode en regels hebben, daarom is het verstandig om eerst op de website te checken wat de vereiste zijn voor het event. Bij Acanthus zijn er verschillende acties, zoals de VIP member. Als je 5 keer in 3 maanden op vrijdags naar de club komt dan krijg je de 6e keer gratis. Ook als je jarig bent kun je op een attentie rekenen.

Evenementen en feesten bij Acanthus

Let op: wij tonen hier geen feesten van Acanthus aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Acanthus

Fotoalbum van Acanthus

Parenclub Acanthus - restaurant
Parenclub Acanthus

Swingerverhalen en reviews van Acanthus

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Acanthus  Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers