Parenclub Acanthus in Hulste, bekijk hier reviews, informatie en meer!
Parenclub Acanthus in Hulste
1 min. leestijd

Parenclub Acanthus in Hulste

Parenclub Acanthus is 1 van de grotere clubs van België. Acanthus is te vinden aan de Brugsesteenweg 24b, te Hulste, in Belgie. Acanthus heeft veel te bieden, zo hebben ze een discotheek, loungebar, eigen catering, 3 restaurants, wellnessruimte met sauna’s, jacuzzi, hammam en verschillende themakamers en een eigen bioscoop ruimte en dit alles is verdeeld over meerdere verdiepingen. Tevens heeft de club een grote tuin met terras waar je bij mooi weer ook gebruik van kan maken

Meer informatie

De club werkt met een lidmaatschapskaart welke verplicht is en die u bij de eerste keer moet aanschaffen. Deze lidmaatschapskaart is geldig voor een heel jaar. Entree prijs ligt tussen de € 20,- en de € 110,- dit zijn all-in prijzen, maar voor de single mannen is er een aangepast formule met betrekking tot de alcoholische drankjes. Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten in de omgeving van de club, dus wil je heerlijk genieten en daarna niet meer naar huis rijden, dan zijn er genoeg mogelijkheden.

Thema-avonden bij Acanthus

Bij Acanthus worden verschillende events gehouden die zeker de moeite waard zijn om eens heen te gaan. Elk event kan zijn eigen dresscode en regels hebben, daarom is het verstandig om eerst op de website te checken wat de vereiste zijn voor het event. Bij Acanthus zijn er verschillende acties, zoals de VIP member. Als je 5 keer in 3 maanden op vrijdags naar de club komt dan krijg je de 6e keer gratis. Ook als je jarig bent kun je op een attentie rekenen.

Parenclub Acanthus

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

 

Parenclub Acanthus
Brugsesteenweg 24
8531 Harelbeke
België
+32 56 70 08 98

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen