Parenclub New Club

Parenclub New Club Cocoon in Brussel

Parenclub New Club Cocoon is een gezellige en druk bezochte Swingersclub gelegen aan de Leuvensesteenweg 42, 1210 in Brussel (België). De Cocoon club is toegankelijk voor koppels, single dames en single heren.

Openingstijden + locatie

New Club Cocoon is 5-6 dagen per week geopend. Dit zijn de openingstijden:

3e maandag v/d maand12.00 – 00.00 uur
Woensdag12.00 – 18.00 uur
Donderdag20.00 – 02.00 uur
Vrijdag21.00 – 04.00 uur
Zaterdag21.00 – 04.00 uur
Zondag15.00 – 21.00 uur

Meer informatie

Bij de club is parkeergelegenheid, waarvoor je een uitrij kaart moet bestellen bij de receptie van de club, deze is niet gratis. Bij binnenkomst ontvang je een sleutel voor een kleding locker waarin je veilig je privé spullen in kunt opbergen. De club hanteert een lidmaatschapskaart, en deze is verplicht op de woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en de zondag, uitgezonderd voor bepaalde gebeurtenissen maar dat kun je vinden op de website. De entreeprijzen variëren tussen de € 15,- en de € 120,- euro

Themaavonden bij New Club Cocoon

Er zijn regelmatig thema-avonden bij de Cocoon club. Enkele van deze thema-avonden zijn de Crazy party’s, Topless nights, Burlesque avonden, Stoute avonden, Gangbangs en nog veel meer verschillende thema’s. Wil je op de hoogte blijven over welke thema avonden er gehouden worden in de club, abonneer je dan voor de nieuwsbrief op de website. Dit is een All-in concept dit wil zeggen dat de dranken en sandwiches en een warm en koud buffet zijn inbegrepen evenals het gebruik van handdoeken en condooms en alle faciliteiten en kamers binnen de club. Alleen champagne is niet inbegrepen in de prijs, en deze kan alleen per hele fles gekocht worden. De club hanteert een dresscode, maar deze kan per thema avond verschillen. De juiste dresscode en prijzen staan altijd vermeld op de website.

Evenementen en feesten bij New Club Cocoon

Let op: wij tonen hier geen feesten van New Club Cocoon aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van New Club Cocoon

Helaas zijn er geen filmpjes van New Club Cocoon bekend.

Fotoalbum van New Club Cocoon

Parenclub New Club Cocoon lockers
Parenclub New Club Cocoon

Swingerverhalen en reviews van New Club Cocoon

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor New Club Cocoon. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers