Parenclub New Club Cocoon in Brussel , bekijk alle info hier!
Parenclub New Club Cocoon in Brussel
1 min. leestijd

Parenclub New Club Cocoon in Brussel

Parenclub New Club Cocoon is een gezellige en druk bezochte Swingersclub gelegen aan de Leuvensesteenweg 42, 1210 in Brussel (België). De Cocoon club is toegankelijk voor koppels, single dames en single heren.

Meer informatie

Bij de club is parkeergelegenheid, waarvoor je een uitrij kaart moet bestellen bij de receptie van de club, deze is niet gratis. Bij binnenkomst ontvang je een sleutel voor een kleding locker waarin je veilig je privé spullen in kunt opbergen. De club hanteert een lidmaatschapskaart, en deze is verplicht op de woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en de zondag, uitgezonderd voor bepaalde gebeurtenissen maar dat kun je vinden op de website. De entreeprijzen variëren tussen de € 15,- en de € 120,- euro.

Parenclub New Club Ocoon lockers

Thema-avonden bij New Club Cocoon

Er zijn regelmatig thema-avonden bij de Cocoon club. Enkele van deze thema-avonden zijn de Crazy party’s, Topless nights, Burlesque avonden, Stoute avonden, Gangbangs en nog veel meer verschillende thema’s. Wil je op de hoogte blijven over welke thema avonden er gehouden worden in de club, abonneer je dan voor de nieuwsbrief op de website. Dit is een All-in concept dit wil zeggen dat de dranken en sandwiches en een warm en koud buffet zijn inbegrepen evenals het gebruik van handdoeken en condooms en alle faciliteiten en kamers binnen de club. Alleen champagne is niet inbegrepen in de prijs, en deze kan alleen per hele fles gekocht worden. De club hanteert een dresscode, maar deze kan per thema avond verschillen. De juiste dresscode en prijzen staan altijd vermeld op de website.

Parenclub New Club Ocoon lockers

 

Gastbloggen voor parenclub New Club Cocoon

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

 

Parenclub New Club Cocoon
Leuvensesteenweg 42
1210 Brussel
België
+32 477 41 34 56

 

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen