Parenclub The Swing in Altforst (Gelderland), bekijk hier alle info!
Parenclub The Swing in Altforst
1 min. leestijd

Parenclub The Swing in Altforst

Bij Parenclub The Swing worden erotische feesten gehouden waar jij als klant in het middelpunt zal staan. De club kun je vinden aan de Sluissewal 21, 6628 AL, te Altforst (Gelderland).

Meer informatie

Er is een bewaakte en afgesloten parkeergelegenheid waar je als bezoeker gebruik van kunt maken. The Swing bied jou als bezoeker van de club om participant te worden door participaties te kopen die minimaal een jaar in je bezit zal blijven. Voordelen van het participant zijn is dat je deel uitmaakt van The Swing. Je krijgt gratis toegang tot een exclusieve feestavond die 2x per jaar georganiseerd zal worden. Ook deel je mee in de winstuitkering, maar het is ook goed om te weten dat de waarde van je participatie 100% gegarandeerd is. Meer informatie over de participaties kun je lezen op de website.

De prijzen die gehanteerd zullen worden zijn all-inn prijzen, dit houdt in dat het inclusief drankjes eten condooms en gebruik van alle faciliteiten die de club je bied. Bij The Swing kun je een dansje wagen in het discogedeelte waar een diskjockey de plaatjes zal draaien. Ook is er een gezellige bistro en heb je de mogelijkheid om zelf je menu samen te stellen. The Swing beschikt over diverse erotische ruimtes waar je gebruik van kunt maken. Heb je interesse om erotische artikelen aan te schaffen dan kan dat in een winkeltje met erotische artikelen. Bij mooi weer kan er ook gebruik gemaakt worden van de mooie aangelegde tuin waar je je gang in kunt gaan. Club The Swing is een club waar de bezoekers ook betrokken zijn, maar om dat zelf te ervaren kun je het beste naar 1 van de avonden komen.

Parenclub The Swing zitplaatsen

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen