Parenclub Ultimate Dream

Parenclub Ultimate Dream in Beek en Donk

Parenclub Ultimate Dream is een jonge moderne club. Het is gelegen aan de Willemstraat 9B, 5741 PA, Te Beek en Donk (Noord-Brabant). Bij Ultimate Dream zijn alleen paren en alleengaande vrouwen welkom.

Openingstijden + locatie

Ultimate Dream is geopend op 1 dag:

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag21.00 – 04.00 uur
ZondagGesloten

Meer informatie

De entreeprijs bedraagt € 75,- voor stellen en € 35,- voor single dames. Er wordt gewerkt met een all-inclusive formule, dit wil zeggen dat je een vaste prijs betaald en dat alles wat je die avond drinkt, eet en gebruikt er bij inbegrepen zijn. Zo ook het gebruik van condooms en de handdoeken en een kleding locker voor je persoonlijke spullen. Je mag ook gebruik maken van alle faciliteiten zoals de whirlpools of de relaxruimten.

Het leuke bij Parenclub Ultimate Dream is dat je een stempelkaart krijgt waarmee je na 10 bezoeken en dus 10 stempels een gratis entree krijgt. Het is de bedoeling dat je gepaste kleding draagt en vanaf 22:30 uur geldt er een dresscode. Wat de dresscode is op de verschillende feesten en avonden kun je altijd bekijken op de website. Als je voor de eerste keer naar een parenclub gaat kan dat erg spannend zijn. Bij Ultimate Dream wordt je als beginner ontvangen door de gastheer en krijg je een uitgebreide rondleiding. Wil je s’nachts niet meer naar huis rijden naar een heerlijke avond bij Ultimate Dream, dan zijn er in de nabije omgeving genoeg overnachting mogelijkheden.

Evenementen en feesten bij Ultimate Dream

Let op: wij tonen hier geen feesten van Ultimate Dream aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Ultimate Dream

Fotoalbum van Ultimate Dream

Parenclub Ultimate Dream in Beek en Donk Ontspannen
Parenclub Ultimate Dream in Beek en Donk

Swingerverhalen en reviews van Ultimate Dream

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Ultimate Dream. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers