Parenclub Ultimate Dream in Beek en Donk (Noord-Brabant)
Parenclub Ultimate Dream in Beek en Donk
1 min. leestijd

Parenclub Ultimate Dream in Beek en Donk

Parenclub Ultimate Dream is een jonge moderne club. Het is gelegen aan de Willemstraat 9B, 5741 PA, Te Beek en Donk (Noord-Brabant). Bij Ultimate Dream zijn alleen paren en alleengaande vrouwen welkom.

Meer informatie

De entreeprijs bedraagt € 75,- voor stellen en € 35,- voor single dames. Er wordt gewerkt met een all-inclusive formule, dit wil zeggen dat je een vaste prijs betaald en dat alles wat je die avond drinkt, eet en gebruikt er bij inbegrepen zijn. Zo ook het gebruik van condooms en de handdoeken en een kleding locker voor je persoonlijke spullen. Je mag ook gebruik maken van alle faciliteiten zoals de whirlpools of de relaxruimten.

Het leuke bij Parenclub Ultimate Dream is dat je een stempelkaart krijgt waarmee je na 10 bezoeken en dus 10 stempels een gratis entree krijgt. Het is de bedoeling dat je gepaste kleding draagt en vanaf 22:30 uur geldt er een dresscode. Wat de dresscode is op de verschillende feesten en avonden kun je altijd bekijken op de website. Als je voor de eerste keer naar een parenclub gaat kan dat erg spannend zijn. Bij Ultimate Dream wordt je als beginner ontvangen door de gastheer en krijg je een uitgebreide rondleiding. Wil je s’nachts niet meer naar huis rijden naar een heerlijke avond bij Ultimate Dream, dan zijn er in de nabije omgeving genoeg overnachting mogelijkheden.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Ultimate Dream
Willemstraat 9B
5741 PA, Beek en Donk
Nederland
06 83714766

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen