Het standje Rechtstaand of 90+ andere standjes? Bekijk ze allemaal hier!
Rechtstaand
1 min. leestijd

Rechtstaand

Ken jij het standje rechtstaand al? Dit is een verticaal standje, wat niet al te acrobatisch is en je kunt het overal doen, in de woonkamer, de keuken of lekker samen onder de douche. Ideaal als je het eens ergens anders wilt doen dan op het bed. Je hoeft er niet helemaal bij uit de kleren, dus het is ook heel geschikt voor een vluggertje tussendoor, als je weinig tijd hebt of in de lunchpauze. Beide partners staan rechtop, vandaar de naam van deze positie. De man kan de vrouw overal strelen, haar buik, haar borsten, haar billen, alles. De vrouw kan omgekeerd hem niet strelen, maar hem wel onder zijn testikels kietelen tijdens het vrijen, wat voor mannen zeer opwindend is. Zij kan heel makkelijk bij haar clitoris in deze houding, dus ze kan zichzelf klaarmaken tijdens de penetratie. De man is dominant in deze positie en bepaalt hoe hard en hoe snel hij stoot. Je moet wel allebei ongeveer even groot zijn om dit standje te kunnen uitvoeren. Je staat namelijk tegen elkaar aan en de penis moet wel in de vagina kunnen. Enige navigatie zal dus nodig zijn. Elkaar zoenen of aankijken kan niet in deze houding, maar dat is dan ook het enige nadeel!

Beschrijving van het standje rechtstaand:

Beide partners staan rechtop. De man plaatst zich achter de vrouw en zij kantelt haar bekken en steekt haar billen omhoog. Zo kan hij zijn penis naar binnen leiden. Dit kan even oefenen zijn, maar als je het vaker doet, gaat het vanzelf. Nu kan hij in haar stoten en bewegen. Hij bepaalt daarbij de diepte van de penetratie en het ritme. Jullie moeten wel allebei stevig op jullie benen staan!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de adelaar.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen