Parenclub Rotterdam? Vind hier alle parenclubs in Rotterdam!
Parenclub Rotterdam

Parenclub Rotterdam

Rotterdam is een belangrijke havenstad in het zuidwesten van Nederland in de provincie Zuid-Holland. Al in de Gouden eeuw werd de stad rijk door de slavenhandel. Nu is de stad de grootste haven van Europa. Het stadsgezicht van Rotterdam kenmerkt zich door hoogbouw, nadat in de Tweede Wereldoorlog het centrum was platgebombardeerd. Het historische stadshart is daarbij verloren gegaan. Een kunstwerk in de stad, genaamd De verwoeste stad, herinnert hier nog aan. Het hoogste gebouw is de Euromast, van waaruit je de hele stad kunt overzien. Deze is in 1860 gebouwd, maar er zijn plannen voor nog hogere bebouwing. In 1960 kreeg Rotterdam een metro.

Parenclub Rotterdam? Bekijk hier de parenclubs in Rotterdam in de regio van Rotterdam.

De bevolking van Rotterdam is zeer divers; bijna de helft van de bewoners heeft een buitenlandse afkomst en er wonen 173 nationaliteiten. De stad heeft een universiteit en een beroemd museum, het Boijmans van Beuningen. Verder vind je hier de enorme hal de Kuip, waar talloze evenementen plaatsvinden. Rotterdam heeft een bloeiend uitgaansleven, wat zich concentreert rond het Stadhuisplein, en kent drie restaurants met een Michelin-ster. Winkelen kun je naar hartelust in de Koopgoot en het winkelcentrum Plaza. Rotterdam telt 30 musea en is de thuisbasis van het Scapino balletgezelschap. Jaarlijks vinden in Rotterdam twee grote evenementen plaats: Poetry International en het Internationale Film Festival. Net buiten Rotterdam is een parenclub gevestigd, in het dorpje Moordrecht, op 15 kilometer afstand van het centrum.


Parenclub Fun4Two

Parenclub Fun4two

Parenclub Fun4two is een bijzondere club, er worden namelijk alleen stellen en dames toegelaten en geen alleengaande heren. Er zijn dus regelmatig meer vrouwen dan mannen. De club is gevestigd in één van de mooiste oude boerderijen in Zuid-Holland, in een polder die in 1851 werd drooggelegd. De omgeving is prachtig met veel bomen en een beschutte tuin. Ook heel bijzonder aan deze club is dat je er kunt overnachten in een cottage. Alle faciliteiten zijn aanwezig en thema’s zijn Gigolo Night, Beetje Bi=Best Lekker, de All-in avond, voor gasten van alle smaken en geaardheden en (S)expert Night. De laatste is echt een seksavond en niet zo geschikt voor beginners.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!