Swingerklub Feelings

Swingerklub Feelings in Vellmar

Swingers-club Feelings is gelegen in Vellmar, een plaatsje in het uiterste noorden van de Duitse deelstaat Hessen, enkele kilometers buiten de stad Kassel. Vellmar is grotendeels een nieuwbouw-gebied en kreeg pas in 1975 stadsrecht. De meeste bebouwing heeft plaatsgevonden in de jaren tachtig van de vorige eeuw, aan weerskanten van de rivier de Ahne. Je zou het een forensendorp van Kassel kunnen noemen. Kassel is economisch en cultureel gezien het zwaartepunt van de deelstaat Noord-Hessen en is vrijwel exact midden in Duitsland gelegen, aan de rivier de Fulda. De stad heeft bijna 200.000 inwoners en heeft een lange geschiedenis. Er zijn al schriftelijke bronnen over de plaats uit 913 en Kassel verwierf in 1129 stadsrechten.

Openingstijden + locatie

Swingerklub Feelings is 4 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag14.00 – 21.00 uur
Donderdag20.00 – 24.00 uur
VrijdagVanaf 20.00 uur
ZaterdagVanaf 20.00 uur
ZondagGesloten

Meer informatie

In de Tweede Wereldoorlog werd Kassel zwaar gebombardeerd en raakte 80 procent van de woningen verwoest. Na de oorlog moest de stad bijna helemaal opnieuw bebouwd worden. De stad ligt aan de oostgrens van de deelstaat Nedersaksen, die westwaarts weer grenst aan de Nederlandse provincies Overijssel, Drenthe en Groningen. Kassel is omsloten door vijf middelgebergtes en heeft een natuurrijke omgeving. Het openbaar vervoer kenmerkt zich doordat er nog steeds trams rijden. Eens in de vijf jaar wordt hier een wereldberoemde kunstmanifestatie gehouden met werk van eigentijdse kunstenaars. Kassel onderscheidt zich verder als de eerste Duitse stad die een voetgangersgebied in het centrum invoerde.

Over swingerklub Feelings

Swingers-club Feelings is een club die zich richt op mensen met niveau en levenslust. De sfeer is niet alleen erotisch, maar ook serieus. Er wordt groot belang gehecht aan discretie en niets wat in deze club gebeurd, komt naar buiten. Ook je gegevens zijn veilig. De club is gevestigd in een enorm complex van vier verdiepingen met erotisch vermaak en is modern ingericht. De bar is bijvoorbeeld ingericht met blauw en wit, iets wat je niet vaak ziet in een parenclub. Er is een groot aantal speelkamers met allerlei verschillende thema’s en een darkroom, maar er is ook een wellness-gedeelte. Hier vind je een sauna, douches en een whirlpool. Verder is de club omringd door een tuin, die beschut is, zodat er geen pottenkijkers kunnen komen. Ook de parkeerplaats is discreet.

Er wordt in Swingers-club Feelings van alles gedaan met speciale avonden en thema’s, het is moeilijk om te kiezen met zoveel aanbod. Sommige avonden zijn echt voor de doeners, die voor de seks komen en verder niets. Andere zijn meer geschikt voor beginners. De actieve party’s zijn de Hete Woensdagmiddag, de Avond van de Lust, de Nympho-avonden, en de Dirty Party. Deze feesten gaan om seks, seks en nog meer seks. Wat rustiger zijn de Rubens Party, voor wie van volle vormen houdt, de Glow in the Dark Party en de Straps, Nylons and High Heels Party’s. Verder is er regelmatig een Dark Night en een Hot Erotik Mixed Party. De laatste zijn bedoeld voor iedereen die anders is, homo, lesbisch, bi, travo, trans, kinky en noem maar op, het kan allemaal, terwijl er niets hoeft!

Evenementen en feesten bij Feelings

Let op: wij tonen hier geen feesten van Feelings aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Feelings

Helaas zijn er geen filmpjes van Feelings bekend.

Fotoalbum van Feelings

Swingerklub Feelings bed
Swingerklub Feelings ruimte

Swingerverhalen en reviews van Feelings

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Feelings. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers