Swingerklub Le Coq in Wörrstadt (Duitsland), lees hier alle info!
Swingerklub Le Coq in Wörrstadt
3 min. leestijd

Swingerklub Le Coq in Wörrstadt

Parenclub le Coq is gevestigd in Wörrstadt, een klein plaatsje in het Noord-Oosten van de Duitse deelstaat Rijnland-Palts, op een steenworp afstand van de hoofdstad Mainz en slechts 50 kilometer verwijderd van de luchthaven van de metropool Frankfurt am Main. Wörrstadt zelf telt maar 7600 inwoners en is daarmee een natuurrijk dorpje, waar voornamelijk aan wijnbouw wordt gedaan. Het plaatsje is gelegen aan de rivier de Mühlbach en wordt omringt door bosgebied met veel beken. Door de hoge ligging heeft Wörrstadt een prachtig uitzicht op het landschap in de omgeving. De eerste vermelding van het dorpje was in 772. De hoge kerk uit 1600 en de fietsroutes zijn de belangrijkste toeristische attracties.

Meer informatie

De deelstaat Rijnland-Palts grenst in het noordwesten aan de deelstaten Hessen en Rijnland- Westfalen, die weer grenzen aan België en de zuidelijke Nederlandse provincies. De staat is in het na-oorlogse 1946 gevormd door de Fransen. Rijnland-Palts heeft ruim vier miljoen inwoners en de economie draait nog steeds voor een belangrijk deel om de wijnbouw. De wijnsoort Moezel uit deze streek is overal bekend en Rijnland-Palts is de grootste wijnleverancier van Duitsland. Het grootste bedrijf in de deelstaat is BASF.

Wörrstadt wordt omringd door een aantal grote steden, waaronder Darmstadt en Wiesbaden, maar de twee belangrijkste zijn Mainz en Frankfurt. De afstand naar Mainz is 19 kilometer en de afstand naar Frankfurt is 45 kilometer. De hoofdstad Mainz is gelegen aan de linkeroever van de Rijn en dateert nog uit de late Steentijd. Het Middeleeuwse centrum en de Dom zijn grote toeristische trekpleisters. De stad heeft sinds 1964 een universiteit en staat bekend als mediastad. Het carnaval wordt bijna nergens anders uitbundiger gevierd, met uitzondering van Keulen.

Frankfurt, of eigenlijk Frankfurt am Main, is een echte westerse wereldstad en het belangrijkste financiële centrum van Duitsland. Er zijn diverse grote banken gevestigd en er is een Handelsbeurs. Ook in de rest van Europa is het Duitse bankwezen belangrijk, want de Europese Bank is in Frankfurt gezeteld. Beroemd is de Frankfurter Buchmesse, de grootste uitgeverij-beurs ter wereld, die hier ieder jaar plaatsvindt. Frankfurt was al in de late Steentijd een nederzetting, en de oudste bron vermeldt de stad al in de achtste eeuw. De stad ligt aan weerskanten van de rivier de Main, die dus door de stad loopt.

 

Swingerklub Le Coq open haard

Club Le Coq

In de Tweede Wereldoorlog werd Frankfurt zwaar gebombardeerd, waarbij het Middeleeuwse centrum van de stad, met zijn vele vakwerkgebouwen, totaal verwoest werd. Na de oorlog is de stad opnieuw bebouwd, met name door hoogbouw. Het beeld van de stad wordt dus bepaald door de vele wolkenkrabbers. Er is bijzonder veel groen in Frankfurt; er liggen maar liefst 50 grote en kleine natuurgebieden in de stad. Ook de kunst wordt niet verwaarloosd: Frankfurt telt 60 musea en galerieën. Verder heeft de stad een belangrijke universiteit en is er een bruisend nachtleven. De Kerstmarkt in Frankfurt trekt jaarlijks meer dan drie miljoen bezoekers.

Parenclub Le Coq is gevestigd net buiten Wörrstadt in een villa van maar liefst 800 vierkante meter, met een uitgestrekt park er omheen. Het terrein is dus beschut en je kunt discreet parkeren. Er is een uitgebreid wellness-gedeelte, met een enorme sauna, een verwarmd zwembad en een whirlpool. De sauna is groot genoeg voor 25 mensen en het zwembad heeft een temperatuur van 28 graden.

De bar is zeer stijlvol ingericht met een ruim rokersgedeelte. Er is een koud en warm buffet met naast de gangbare keuken vooral heel veel vegetarisch lekkers. De dresscode is lingerie, lak of leer en stiletto’s en gaat in bij binnenkomst. Er zijn meer dan 80 lockers om je gewone spullen in op te bergen. Verder zijn er talloze erotisch ingerichte speelkamers en een SM-kamer, genaamd The Chamber of Pain.

Deze club organiseert van alles op het gebied van speciale feestjes en thema-avonden. Er zijn ook “gewone” avonden, die met Wild & Free worden aangeduid. Maar er is ook een Relax-middag op de zondag en een After Work Party op vrijdagavonden. Verder is er een avond alleen voor paren, een Gang Bang Party, een Black & White Party.

Swingerklub Le Coq zwembad

 

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

 

Swingerklub Le Coq
Ober-Saulheimer-Straße 8
55286 Wörrstadt
Duitsland
+49 6732 938500

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen