Kom naar Swingerklub Paradise in Achern (Duitsland), lees hier alle info!
Swingerklub Paradise in Achern
2 min. leestijd

Swingerklub Paradise in Achern

Parenclub Paradise is gevestigd in Achern, een dorpje in het zuidwesten van Duitsland. Achern heeft 24.000 inwoners en ligt aan het noordelijkste puntje van de deelstaat Baden-Württemberg, in de nabijheid van Karlsruhe en Basel. Het ligt ook dichter bij België dan bij Nederland. Door de gunstige ligging aan de monding van het Acherndal is dit plaatsje een industriestad. Er wordt ook veel aan wijnbouw gedaan. De dichtstbijzijnde grote stad is Bühl die op 10 kilometer afstand ligt. Bühl heeft een lange geschiedenis en de eerste bronvermelding van deze stad was in 1148. De naam van de stad betekent oorspronkelijk heuvel of glooiing.

Meer informatie

In vroeger tijden was deze regio voornamelijk agrarisch, met vooral pruimenteelt, maar anno nu is Bühl een belangrijke industriestad geworden. Met name de auto-industrie is een economische factor. Toch staat Bühl nog steeds bekend om de goede restaurants en het plaatsje is charmant gelegen in de nabijheid van de Rijnvallei en het Zwarte Woud. Ook de Franse Elzas met zijn prachtige berglandschap is van hieruit niet ver. Het centrum van Bühl is vrij klein en de stad heeft bijna 20 buitenwijken.

Club Paradise bestond in eerste instantie uit twee aparte witte huizen, maar is in 2008 omgebouwd tot één groot gebouw met talloze faciliteiten. De bar is gezellig en er is een spectaculaire zwart granieten dansvloer, waar gretig gebruik van wordt gemaakt. Het is hier niet moeilijk om contact te maken. De club heeft een uitstekende Mediterraanse keuken en een 13 meter lang warm en koud buffet. Bovenin het gebouw vind je een glazen koepel, waar je heerlijk van het uitzicht kunt genieten. Er is een zeer uitgebreid wellness-gedeelte, ook wel de Oase genoemd. Je vindt hier een stoombad, een sauna met uitzicht en een whirlpool waar maar liefst zeventien mensen in kunnen.

Swingerklub Paradise red room

Over de club

De club laat op de meeste avonden wel alleengaande mannen toe, maar het is wel de bedoeling dat je je een beetje goed verzorgt en een leuke boxer of string draagt. Verder moet je nooit doordrammen als je iets met iemand wil. Nee is nee, en in een parenclub hoef je dat als het goed is maar één keer te zeggen. De dresscode bij Club Paradise is lingerie en gaat in bij binnenkomst. Voor nieuwelingen zijn speciale dagen waarop je een gratis rondleiding kunt krijgen.

Wellness is belangrijk in Club Paradise en er worden ook massage avonden gegeven. Die zijn alleen toegankelijk voor stellen en vrouwen. De frequente wellness-avonden zijn er wel voor iedereen. Ook alleen voor stellen en vrouwen zijn de Dark Zone avonden, waar je elkaar nauwelijks bij kan zien. Hierdoor wordt je tastzin geprikkeld, en dat kan heel opwindend zijn. Wel voor iedereen toegankelijk zijn de After Work avonden en de Lounge party. Verder is dit één van de weinige clubs waar ook regelmatig een Ladies Night wordt georganiseerd!

Swingerklub Paradise bar

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Swingerklub Paradise
Franz-John-Straße 11
Achern, Duitsland

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen