Parenclub Venlo

Parenclub Venlo

Parenclub Venlo en alle parenclubs in de regio van Venlo? Bekijk hier de mogelijkheden. Venlo is een middelgrote stad in het noorden van de Nederlandse provincie Limburg en telt ruim 86.000 inwoners. De economie in Venlo drijft op de handel, het transport en de industrie. Gelegen aan de Duitse grens is de stad ook een koopcentrum voor het Duitse Ruhrgebied. Venlo ligt aan een bocht van de rivier de Maas en heeft een historisch centrum. De eerste sporen van bewoning van dit gebied stammen uit de Vroeg-Romeinse tijd. In de Middeleeuwen was de stad vooral een handelsstad. In de Tweede Wereldoorlog lag Venlo in de frontlinie, waardoor veel historische gebouwen verloren zijn gegaan. Venlo heeft een haven en een jachthaven.

Parenclub Venlo? Bekijk hier op kaart parenclubs in Venlo of in de regio van Venlo.

Rond Venlo is veel natuur, zoals uiterwaarden, (naald)bos, vennen en heide. De regio zelf is een stedelijk gebied. In de Oude Binnenstad is veel te doen; er zijn twee bioscopen, een theater, een poptempel en een cultureel podium in een oude kerk. Venlo kent ook een veelheid aan bruine kroegen en dansgelegenheden, waarvan De Galerie één van de bekendste is. Winkelen kun je het beste doen in de nieuwe Maasboulevard, waar je alle grote ketens vindt. Voor kleine winkeltjes en boetiekjes zijn de Jodenstraat, de Klaasstraat en de Gasthuisstraat een interessante plek.

Swingers in Venlo hebben geluk: er ligt één parenclub in de stad, Parenclub Landgoed de Zaar en vlakbij in Beesel is er nog één gevestigd, namelijk Kasteel Waterloo.

Parenclub Venlo: Parenclub Landgoed de Zaar

In de bossen net buiten Venlo ligt Landgoed de Zaar in een geheel afgesloten gebied, waar je zowel binnen als buiten erotisch kan genieten in alle privacy die je maar wilt. De faciliteiten zijn uitgebreid, met natuurlijk een bargedeelte, een dansvloer,  intieme zithoekjes en een restaurant, maar je vindt hier ook een sauna, een massagesalon, een spiegelkamer, een gynaecologen-kamer en een Franse liefdesschommel, ook wel “sling” genoemd. Acitiviteiten zijn het Grote Seksfeest, Gang Bang, Nympho Avond, en The Mix. Er is een rookruimte en een bewaakte parkeerplaats.

Parenclub dichtbij Venlo: Parenclub Kasteel waterloo

Deze club is alleen al door de locatie in een echt kasteel middenin een prachtig park interessant om erotisch te avonturieren. Het kasteel is in originele staat en het park is een landschapspark. Kasteel Waterloo noemt zich de actiefste club in Nederland en is dus vooral geschikt voor ervaren swingers, die echt seks willen. Je wordt hier ontvangen met de echte Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid en alles kan. De dresscode is boxer/lingerie en gaat meteen bij aankomst in.  Speciale feestjes zijn de Couples & Bi-Ladies Night, Nudisten Groepsseks, Nymf Party en de Black & White Party.