Parenclub De Zaar in Venlo (Landgoed de Zaar), bekijk hier alle info!
Parenclub De Zaar in Venlo
1 min. leestijd

Parenclub De Zaar in Venlo

Op een prachtig gelegen landgoed net buiten het centrum van Venlo is parenclub De Zaar gevestigd aan De Zaar 2, 5928 RE, te Venlo. De parenclub is omgeven door een bosrijke omgeving en beschikt over een beveiligde parkeerterrein met automatische poort.

Meer informatie

Bij parenclub De Zaar betaal je een entreeprijs die varieert tussen de 15 en de 100 euro. Je kunt genieten van een heerlijk koud en warm buffet en exotische drankjes. Natuurlijk kun je gebruik maken van alle faciliteiten die er zijn bij club De Zaar. Parenclub De Zaar beschikt over een gezellige bar, verschillende zithoekjes, een leuke dansvloer en een eetgelegenheid. Verder kun je ook gebruik maken van de sauna, douche’s massage salon en nog veel meer ruimtes en faciliteiten. Er zijn voldoende handdoeken en gratis condooms aanwezig.

Thema-avonden bij De Zaar Parenclub De Zaar

Iedere maandag en donderdag is het nudistendag in parenclub De Zaar. Op deze dagen is het verplicht om naakt te zijn. Op de andere dagen en tijden geldt een verplichte dresscode. Bij club De Zaar zijn verschillende spannende en opwindende thema-avonden en speciale evenementen, al deze leuke extra’s kun je terugvinden op de website van de parenclub. Zo is er elke maandag een GangBang met bekende pornosterren. Wil je overnachten en heb je een caravan of camper dan mag je op het parkeerterrein van parenclubDe Zaar gratis overnachten. Ook zijn er in de nabije omgeving van de club enkele hotels beschikbaar waar men terecht kan.

Gastbloggen voor parenclub De Zaar

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub De Zaar
De Zaar 2
5928 RE Venlo (Limburg)
Nederland
+31653403738

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen