Parenclub de Zaar

Parenclub De Zaar in Venlo

Op een prachtig gelegen landgoed net buiten het centrum van Venlo is parenclub De Zaar gevestigd aan De Zaar 2, 5928 RE, te Venlo. De parenclub is omgeven door een bosrijke omgeving en beschikt over een beveiligde parkeerterrein met automatische poort.

Openingstijden + locatie

De Zaar is 5 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag19.00 – 01.00 uur
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag19.00 – 01.00 uur
Vrijdag20.00 – 02.00 uur
Zaterdag20.00 – 03.30 uur
Zondag20.00 – 01.00 uur

Meer informatie

Bij parenclub De Zaar betaal je een entreeprijs die varieert tussen de 15 en de 100 euro. Je kunt genieten van een heerlijk koud en warm buffet en exotische drankjes. Natuurlijk kun je gebruik maken van alle faciliteiten die er zijn bij club De Zaar. Parenclub De Zaar beschikt over een gezellige bar, verschillende zithoekjes, een leuke dansvloer en een eetgelegenheid. Verder kun je ook gebruik maken van de sauna, douche’s massage salon en nog veel meer ruimtes en faciliteiten. Er zijn voldoende handdoeken en gratis condooms aanwezig.

Themaavonden bij De Zaar

Iedere maandag en donderdag is het nudistendag in parenclub De Zaar. Op deze dagen is het verplicht om naakt te zijn. Op de andere dagen en tijden geldt een verplichte dresscode. Bij club De Zaar zijn verschillende spannende en opwindende thema-avonden en speciale evenementen, al deze leuke extra’s kun je terugvinden op de website van de parenclub. Zo is er elke maandag een GangBang met bekende pornosterren. Wil je overnachten en heb je een caravan of camper dan mag je op het parkeerterrein van Club De Zaar gratis overnachten. Ook zijn er in de nabije omgeving van de club enkele hotels beschikbaar waar men terecht kan.

Evenementen en feesten bij De Zaar

Let op: wij tonen hier geen feesten van De Zaar aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van De Zaar

Helaas zijn er geen filmpjes van De Zaar bekend.

Fotoalbum van De Zaar

Parenclub de Zaar
Parenclub de Zaar Venlo

Swingerverhalen en reviews van De Zaar

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor De Zaar. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers