Parenclub Waterloo in Beesel (Limburg), lees hier meer info!
Parenclub Waterloo in Beesel
1 min. leestijd

Parenclub Waterloo in Beesel

Voor een bijzondere unieke beleving is Parenclub Waterloo de place 2 be. Dit kasteel uit 1922 staat op een ruim perceel en binnen in het kasteel bevindt zich parenclub Kasteel Waterloo. Deze prachtige club is gelegen aan de Waterloseweg 12, 5954 NX, te Beesel (Limburg).

Meer informatie

De club is toegankelijk voor paren, en alleenstaande mannen en vrouwen. Op de 1e en de 3e zaterdag van de maand zijn uitermate geschikt voor paren of alleenstaanden die voor de eerste keer komen. Op deze zaterdagen kun je de gezellige sfeer proeven en ervaren van Kasteel Waterloo, en zijn er buiten de dresscode geen verplichtingen. De andere zaterdagen zijn er o.a. groepsexparty’s, Couples & Bi Ladies Night, Nymf Party en nog vele andere thema avonden. Op de vrijdagen zijn er de nudisten groepssex party’s en deze avonden zijn voor de paren en alleenstaanden die ook echt mee doen aan de groepssex. De prijzen die gehanteerd worden variëren tussen de 15 euro en 95 euro en dat is inclusief alle drankjes, buffet, condooms, handdoeken en alle faciliteiten van de club.

Kasteel Waterloo vind discretie erg belangrijk en daarom werken ze niet met lidmaatschappen en hoef je ook voor geen enkele avond te reserveren, en is dus de club toegankelijk voor iedereen. De club is elke vrijdag en zaterdag open vanaf 21:00 tot 04:00 uur. Op de website is heel duidelijk vermeld welke thema avond er plaatsvind. Als je wilt overnachten dan zijn er in de nabije omgeving enkele hotels beschikbaar. Voor de gasten zijn er gratis parkeerplaatsen, maar wil je ‘s nachts niet meer rijden dan zijn er enkele hotels in de nabije omgeving van het kasteel te boeken.

Parenclub Waterloo Kamers

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Waterloo
Waterloseweg 12
5854 NX, Beesel (Limburg)
Nederland
077 474 3030

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Manu
Door

Manu

op 18 Jan 2023

Mag een singel Man langs komen?

Reactie plaatsen