Parenclub Waterloo

Parenclub Waterloo in Beesel

Voor een bijzondere unieke beleving is Parenclub Waterloo de place 2 be. Dit kasteel uit 1922 staat op een ruim perceel en binnen in het kasteel bevindt zich parenclub Kasteel Waterloo. Deze prachtige club is gelegen aan de Waterloseweg 12, 5954 NX, te Beesel (Limburg).

Openingstijden + locatie

Waterloo is 2 dagen per week geopend. De openingstijden zijn:

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag21.00 – 04.00 uur
Zaterdag21.00 – 04.00 uur
ZondagGesloten

Meer informatie

De club is toegankelijk voor paren, en alleenstaande mannen en vrouwen. Op de 1e en de 3e zaterdag van de maand zijn uitermate geschikt voor paren of alleenstaanden die voor de eerste keer komen. Op deze zaterdagen kun je de gezellige sfeer proeven en ervaren van Kasteel Waterloo, en zijn er buiten de dresscode geen verplichtingen. De andere zaterdagen zijn er o.a. groepsexparty’s, Couples & Bi Ladies Night, Nymf Party en nog vele andere thema avonden. Op de vrijdagen zijn er de nudisten groepssex party’s en deze avonden zijn voor de paren en alleenstaanden die ook echt mee doen aan de groepssex. De prijzen die gehanteerd worden variëren tussen de 15 euro en 95 euro en dat is inclusief alle drankjes, buffet, condooms, handdoeken en alle faciliteiten van de club.

Kasteel Waterloo vind discretie erg belangrijk en daarom werken ze niet met lidmaatschappen en hoef je ook voor geen enkele avond te reserveren, en is dus de club toegankelijk voor iedereen. De club is elke vrijdag en zaterdag open vanaf 21:00 tot 04:00 uur. Op de website is heel duidelijk vermeld welke thema avond er plaatsvind. Als je wilt overnachten dan zijn er in de nabije omgeving enkele hotels beschikbaar. Voor de gasten zijn er gratis parkeerplaatsen, maar wil je ‘s nachts niet meer rijden dan zijn er enkele hotels in de nabije omgeving van het kasteel te boeken.

Evenementen en feesten bij Waterloo

Let op: wij tonen hier geen feesten van Waterloo aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Waterloo

Helaas zijn er geen filmpjes van Waterloo bekend.

Fotoalbum van Waterloo

Parenclub Kasteel Waterloo Kamers
Parenclub Kasteel Waterloo

Swingerverhalen en reviews van Waterloo

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Waterloo. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers