Parenclub Zandvoort? Vind alle parenclubs in Zandvoort!

Parenclub Zandvoort

Is parenclub Zandvoort iets voor jou? Zandvoort is een beroemde badplaats en een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland, aan de kust van de Noordzee. De gemeente telt 16.000 inwoners. Dit oorspronkelijke vissersdorp aan het strand leeft nu van het toerisme en er is veel te beleven. Internationaal is Zandvoort bekend om haar Formule 1-circuit, dat in 1948 werd aangelegd. Zandvoort is al bekend uit de elfde eeuw, maar kwam pas echt tot bloei met de komst van de zeebaden als remedie voor allerlei ziektes in de 19e eeuw. Het eerste badhuis in Zandvoort werd gebouwd in 1828. Later kwam ook de aardappelteelt op. In 1861 kreeg Zandvoort een treinstation er er reed tot 1899 ook een tram via Haarlem naar Amsterdam. In de Tweede Wereldoorlog zijn veel oude badhuizen afgebroken door de Duitsers, die hier bunkers bouwden. Vandaag de dag is Zandvoort een moderne badplaats met talloze paviljoens en een naaktstrand. Je kunt er ook gokken, Holland Casino heeft hier een vestiging. Verder is er het attractiecentrum Circus Zandvoort te vinden. Zandvoort telt 34 café’s, 11 nachtclubs en 3 danscafé’s. Het nachtleven gaat door tot in de kleine uurtjes en de vele winkels in het centrum zijn iedere dag open. Er is in Zandvoort geen parenclub, maar er zijn er wel twee in de buurt. In Amsterdam vind je erotisch café Sameplace en ietsje verderop in Zaandijk Parenclub Showboat.

Parenclub Zandvoort? Bekijk hier de parenclubs in Zandvoort en in de regio van Zandvoort.

Parenclub Showboat

Parenclub Showboat

Deze club stelt er eer in om swingers de gelegenheid te geven om erotisch uit te gaan met veel luxe en klasse, maar voor weinig geld. Het is dus een laagdrempelige club waar van alles komt en dat maakt het heel gezellig. Uiteraard zijn er een bar, een buffet, een dansvloer en speelkamertjes. Voor heren geldt als dress-code een boxer, dames komen in lingerie of een sexy jurkje. Ook in deze club geldt: Eén keer nee moet voldoende zijn. Speciale avonden zijn Milk & chocolate, SM Fetish Play Party, Meet & Greet en Bi-fabulous.

Parenclub Sameplace

Erotisch cafe Sameplace

Erotisch cafe Sameplace ligt in hartje Amsterdam, nabij het uitgaanscentrum het Leidseplein. Het publiek is een bonte mix van stellen, singles, gay, bi, lesbisch,tranny en travo. Verder trekt de club veel toeristen. Boven bevinden zich een bar, een dansvloer, een doucheruimte en een rookruimte. Er staan ook overal grote bedden, zelfs bij de dansvloer. Beneden in de kelder vind je een grote speelruimte met intieme hoekjes en een sling. Ook is er een speelkamer die je kunt afsluiten. Thema’s zijn: Bi-Night, Fetish Kinky Zone, Mannenavond en The Game.


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!