Parenclub Alkmaar? Vind hier alle parenclubs in Alkmaar!
Parenclub Alkmaar

Parenclub Alkmaar

Alkmaar is een prachtig historisch stadje met een wereldberoemde kaasmarkt en een beschermd stadsgezicht met veel historische architectuur en een groot aantal bezienswaardige kerken in alle mogelijke stijlen uit verschillende periodes. De stad ligt in Noord-Holland, net zuidelijk van West-Friesland en op circa 50 kilometer van onze hoofdstad Amsterdam. Alkmaar is beroemd om de vele markten en de oude molens die er staan. Het is de vijfde winkelstad van Nederland, dus behalve swingen kun je in Alkmaar ook heerlijk winkelen.

Parenclub Alkmaar? Bekijk hier op parenclubs in Alkmaar of in de regio van Alkmaar.

In het historische centrum ligt een uitgaansgebied met talloze winkeltjes, cafés, restaurantjes en twee bioscopen. Bekende Alkmaarders zijn Kees Boeke, de zangeres Karin Bloemen, de presentator Rudi Carell, de zanger Gerard Joling en de dichter Joost Zwagerman. Het dialect is nauw verwant aan het Amsterdams en er wonen ook veel voormalige Amsterdammers. Om in Alkmaar erotisch uit te gaan, hoef je niet ver te reizen, er is er eentje vlakbij de stad, in Medemblik.  Maar ook verderop,in Amsterdam, de Zaanstreek, Bergen en Muiden zijn parenclubs te vinden, zoals Parenclub Showboat in Zaandijk, Fata Morgana in Muiden en erotisch café Sameplace en Club Paradise in Amsterdam. Deze parenclubs liggen binnen een straal van 30 kilometer van Alkmaar.
Parenclub Monique

Parenclub Monique

Parenclub Monique in Medemblik is een bijzonder toegankelijke gelegenheid, discreet gelegen aan het IJsselmeer. De club is zeer geschikt voor beginners, die krijgen net dat beetje extra aandacht. Ook voor alleengaande vrouwen is dit een goede, vertrouwde plek. Er is een sauna en wellness-ruimte, een grote rokerssalon, diverse speelruimtes  en natuurlijk een bar, dansvloer en buffet. Er is een gratis vervoersmogelijkheid naar diverse hotels in de omgeving. Thema’s zijn de Discovery Party, de He & Bi Doeners Avond, Nympho Night en een Parenavond, waar alleen stellen en single vrouwen welkom zijn. Bevalt het eerste bezoek aan Parenclub Monique je niet? Dan krijg je je geld terug. Misschien ben je teleurgesteld, maar het heeft je in ieder geval geen geld gekost!

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!