Amateurhoeren

Amateurhoeren

Een amateurhoer is kortweg een vrouw die veel houdt van onpersoonlijke seks met verschillende mannen tegen een relatief kleine vergoeding. Het belangrijkste verschil met gewone prostitutie is dat deze vrouwen echt van de seks genieten, terwijl een gewone hoer bezoeken een zuiver financiële zaak is.De overeenkomst is dat er geen sprake is van een relatie, het gaat zuiver om de seks.

Een amateurhoer kan ook een man zijn, maar dat komt nog niet zoveel voor. Toch zijn er ook vrouwen die behoefte hebben aan betaalde seks met een lekkere jonge gigolo.

Amateurhoeren zijn vaak actief op online datingwebsites en sexsites. Bij een amateurhoer staat het hebben van seks op een terwijl het bij een normale hoer in eerste instantie gaat om geld verdienen.

Amateurhoeren

Omdat een vrouw toevallig graag veel sex heeft, is het niet direct een slet of hoer. Amateurhoeren zijn hier een goed voorbeeld van. Bekijk ook eens onderstaand filmpje: “Ik hou van seks! Nou en?”.

Wie gaan er naar een amateurhoer?

Dat kunnen heel verschillende soorten mensen zijn. Er zijn mensen die wel seks willen, maar geen relatie hebben of willen, zoals swingers. Dan kan een amateurhoer een uitkomst zijn. Ook mensen die een relatie hebben of getrouwd zijn kunnen een amateurhoer bezoeken. Dat betekent niet meteen dat er iets mis is met de relatie of het huwelijk. Het is wel belangrijk om open te blijven naar je partner. Als je het gaat verbergen, kan je relatie erop stuklopen. Verder is een amateurhoer een oplossing voor als je biseksueel bent en een homo- of hetero-relatie hebt, maar ook seks wilt met iemand van je eigen geslacht of juist van het andere geslacht.

Amateurhoer

Amateurhoeren spreken vaak gewoon thuis bij haar huis af. Dit is het veiligst voor haar en jou.

Waarom gaan mensen naar een amateurhoer?

Dat kan verschillende redenen hebben. Zoals aangegeven zijn er mensen die wel seks willen, maar geen relatie. Mensen die wel een relatie hebben, kunnen verschillende redenen hebben om een amateurhoer te bezoeken. Bijvoorbeeld als de partner ziek of gehandicapt is en geen seks kan of wil hebben. Of als je libido veel hoger ligt dan dat van je partner. Het kan ook zijn dat je partner een bepaalde handeling niet wil uitvoeren, waar jij juist heel veel van geniet. Of een fantasie die de partner niet met je deelt, zoals BDSM. Dit zijn allemaal redenen om een amateurhoer te bezoeken.

Hoe vind je amateurhoeren?

De beste plek om een amateurhoer te vinden is op het internet. Er zijn talloze websites waar vrouwen zich aanbieden, in alle soorten en maten en voor verschillende soorten seks. Geheel zonder risico is dit niet, je moet afgaan op foto’s en eventueel een chatgesprek, dus kijk uit dat je niet wordt opgelicht of met iemand in zee gaat die zich anders voordoet dan ze is. Geef geen adresgegevens, telefoonnummer of andere persoonlijke informatie. De seks vindt meestal plaats in het huis van de hoer, dat is het meest discreet en ook het veiligste.

Als je dit niet ziet zitten, kun je ook je heil zoeken bij sommige parenclubs. Die organiseren dan een speciale avond met amateurhoeren en seksgarantie. Dit is vrij zeldzaam, maar wel veiliger en discreter dan het internet. Verder kun je in zo’n club de vrouwen meteen “live” zien en zelf je keuze maken. Verder zijn er bordelen die amateurhoertjes aanbieden, maar dan moet je wel heel zeker weten dat deze vrouwen niet eigenlijk pro’s zijn.

De kick van amateurhoeren is nou juist dat de vrouw zelf ook geniet en zelfs klaarkomt.

Verschil tussen een amateurhoer en een “echte” prostituee

Genieten van van de echte seks is voor een amateurhoer van essentieel belang. Dat is nou net het verschil met “echte” prostituees, die willen je het liefst zo snel mogelijk afwerken en dan sta je na een kwartier weer buiten. Een amateurhoer neemt veel meer de tijd en vaak is het contact ook intiemer. Gewone prostituees willen bijvoorbeeld meestal niet zoenen en voor een praatje vooraf of achteraf is ook geen tijd. Plus dat de prijzen veel hoger liggen. Deze vrouwen zijn beroeps, het gaat alleen maar over geld en de seks is zuiver een zakelijke transactie. Als je nou juist een vrouw lekker wilt verwennen, is een amateurhoer een uitkomst, want dit zijn echt geile dames die zelf ook van de seks houden! Wil jij geile dames, stellen of heren ontmoeten die ook van seks houden? Word nu gratis lid!

Sexadvertenties van amateurhoeren

Op het internet zijn voldoende sites vinden waar men in contact kan komen met amateurhoeren.