De flipper
De flipper
1 min. leestijd

De flipper

Ken jij het standje de flipper al? Waar dit standje zijn naam vandaan heeft, is onduidelijk. Het is in ieder geval een behoorlijk acrobatische bedoening. De vrouw moet lenig zijn en de man heel sterk in zijn schouders en zijn bovenarmen. Hij tilt haar namelijk half op aan haar heupen met zijn handen en armen om haar te kunnen penetreren en hij moet ook haar lichaam over zijn penis heen bewegen. De vrouw maakt een brug, met alleen haar schouders op het bed en haar voeten. Zij moet dus ook sterke benen hebben en ze moet ook lenig zijn in haar rug, anders kan ze deze positie niet uitvoeren. Het is dus vooral geschikt om af te wisselen met andere standjes. De sensatie is wel ongekend, zeker als je als vrouw echt genomen wilt worden. Met veel oefening wordt het vast jullie favoriet!

Beschrijving van het standje de flipper:

De vrouw maakt een halve brug. Ze ligt dus met haar hoofd en schouders op het bed en haar voeten ook stevig neergeplant op de ondergrond. Dan kan ze haar rug en bekken optillen om achterwaarts gekromd een brug te kunnen maken. Zo kan de man haar penetreren door op zijn knieën te gaan zitten en in haar te stoten. Verder kan hij met zijn handen haar heupen vastpakken om har hele lichaam over zijn penis te bewegen. Zij hoeft alleen ontspannen de brug te blijven maken; hij bepaalt alle bewegingen, het tempo en de diepte van de penetratie. Zo maak je een erotisch circus in je bed!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de kikker.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen