De kikker
De kikker
1 min. leestijd

De kikker

Ken jij het standje de kikker al? Dit is een leuk standje voor zowel beginners als gevorderden en het is heel intiem, omdat jullie lichamen heel dicht tegen elkaar aan zijn gepositioneerd. Het is een achterwaarts standje, zij zit met haar rug naar hem toe. Je kunt elkaar dus niet zoenen of aankijken in deze positie, maar je kunt elkaars lichaam wel heel goed voelen. Het voordeel is dat zowel de man als de vrouw hun handen vrij hebben om haar buik en borsten te strelen of haar clitoris te stimuleren. Zij kan ook heerlijk met zichzelf aan de slag, handig in het begin, als hij nog niet precies weet wat voor stimulatie ze wil. Dat is namelijk bij iedere vrouw anders.

Beschrijving van het standje de kikker:

De man gaat zitten op de rand van het bed of de bank en trekt zijn ene been gespreid op, terwijl hij zijn andere voet op de grond zet. De vrouw kan nu ruggelings op hem plaatsnemen en zijn penis naar binnen leiden. Mevrouw is dus dominant! Heel geschikt voor beginnende stellen, zij bepaalt hoe diep hij gaat en hoe snel. Op deze manier kan zij langzaam aan de penetratie wennen en hoeft ze niet meteen alle controle bij hem te leggen. Ook bij voor het eerst beginnen met anale seks is deze positie bijzonder geschikt. Zo kan haar anus langzaam wennen aan penetratie en de houding is zeer ontspannen, wat heel belangrijk is bij anale activiteiten in bed. De vrouw moet wel heel nat zijn, of je moet een glijmiddel gebruiken, anders is het pijnlijk. Dit soort seks moet je langzaam opbouwen en je moet beginnen met alleen een vinger, totdat de anus wijd genoeg is om de penis te ontvangen. De volgende stap zou dit relaxte standje kunnen zijn!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de overgave.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen