De overgave
De overgave
1 min. leestijd

De overgave

Ken jij het standje de overgave al? Dit is een super-romantisch standje wat je lang kan volhouden en waarbij je elkaar diep in de ogen kunt kijken en innig kunt zoenen. Als hij een beetje lenig is, kan hij in deze positie ook haar buik en borsten kussen en de beide partners kunnen elkaar intiem strelen. Ook kan hij haar clitoris zo makkelijk bereiken. Het ziet er een beetj ingewikkeld uit, maar dat valt eigenlijk wel mee. Het heet ook niet voor niets de overgave, want dit is de manier om je seksleven te verrijken met wat romantiek en intimiteit. Niet geschikt voor vluggertjes, dit is een houding om heel lang te doen en op een laag tempo. Heel sensueel en verleidelijk, dus.

Beschrijving van het standje de overgave:

De man zit rechtop met zijn benen gestrekt. Zij kan zich ruggelings op hem schuiven, zodat ze met haar rug op zijn benen ligt. .Hij tilt haar heupen lichtjes op, zodat hij haar kan penetreren. Nu kunnen beiden gaan bewegen, of de vrouw is passief en de man beweegt haar aan haar heupen over zijn penis heen. Ook afwisselend kan dit heel lekker zijn, het ene moment kan de man dominant zijn, om het volgende ogenblik weer samen te gaan bewegen. Dit standje is heel ontspannend en je kunt het ook lang volhouden. Leuk dus als je de ejaculatie wilt uitstellen. Ook de minder ervaren verliefde koppels kunnen heel erg genieten van deze houding, die niet zo bekend is, maar wel degelijk heel aangenaam!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de grote kruiwagen.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen