De grote kruiwagen
De grote kruiwagen
1 min. leestijd

De grote kruiwagen

Ken jij het standje de grote kruiwagen al? Dit is weer een standje voor de acrobatische types onder ons. De vrouw steunt hierbij op haar armen en schouders, dus die moeten sterk zijn en ze moet uithoudingsvermogen hebben. Ook van de man wordt behoorlijk wat gevraagd, hij draagt haar namelijk letterlijk op handen. De man is bij dit standje volkomen dominant en bepaalt alles: Het ritme, het tempo en de diepte van zijn stoten. De vrouw kan zich helemaal overgeven aan haar genot als ze tenminste in de houding blijft, want hij doet verder al het werk. Nadeel is dat je elkaar niet kunt aankijken of zoenen en de vrouw ziet de man helemaal niet. Hij kan zich daarentegen wel aan haar blote lichaam verlustigen en kan haar billen goed zien. Ook ziet hij zijn penis in haar vagina bewegen, wat heel opwindend kan zijn.

Beschrijving van het standje de grote kruiwagen:Beschrijving van het standje de grote kruiwagen:

Zij gaat op haar buik op het bed of op een ander laag oppervlak liggen, met haar bekken tegen de rand,en haar billen omhoog en ondersteunt zichzelf met haar onderarmen en ellebogen. De man staat rechtop achter haar en tussen haar benen, zodat hij in haar kan stoten. Hij moet daarvoor haar heupen stevig vastgrijpen en optillen om op en neer te kunnen bewegen. Hij is dus compleet dominant en bepaalt zowel hoe diep hij gaat als het tempo en het ritme. De vrouw moet zich goed kunnen ontspannen en overgeven in deze houding. Niet iets voor beginners, dus. De penis gaat heel diep bij deze houding, dus als je als man groot geschapen bent, moet je voorzichtig zijn. Voor mannen met een wat kleinere penis is dat dan juist weer heel lekker. De vrouw beleeft hierbij een complete overgave aan zijn lusten, haar clitoris komt er niet aan te pas, maar ze wordt stevig genomen en dat kan ook heel lekker zijn.

Bekijk meer standjes en bekijk ook standje 69.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen