Standje 69
Standje 69
1 min. leestijd

Standje 69

Ken jij standje 69 al? Nee, dit is niet het bekende standje waarbij je elkaar oraal bevredigt, het is een vaginale houding die vooral heel rustig en ontspannen is. Het is een heel intiem standje waarbij je elkaars lichaam zeer dichtbij voelt. Het nadeel wat er aan kleeft is dat je elkaar niet in de ogen kunt kijken of zoenen. Wel heeft de man een fantastisch uitzicht op de billen van de vrouw en hij heeft zijn handen vrij, zodat hij haar overal kan strelen. Hij kan bij haar buik, haar rug en haar borsten om haar zo opgewonden mogelijk te maken. Haar clitoris kan hij echter niet bereiken, wat een nadeel is als je graag samen klaarkomt. Het werkt dus het beste als zij al klaargekomen is of als je het afwisselt met standjes waarbij hij wel haar clitoris kan stimuleren.

Beschrijving van standje 69:

Hij gaat op zijn zij liggen in een makkelijke houding, met zijn benen gestrekt. Zij legt zich omgekeerd naast hem, met haar buik naar hem toe en haar hoofd bij zijn voeten. Zo kan zij haar benen optrekken en om de man heen slaan, zodat hij haar kan penetreren. Zij kan heerlijk tegen hem aan kronkelen met haar buik en haar borsten. Het is een relaxte houding die je lang kan volhouden en ideaal als je een beetje moe bent. Je ligt immers allebei heel comfortabel op je zij. Hij is degene die stoot en beweegt, zij hoeft alleen maar haar borsten en buik tegen hem aan te wrijven. Quality time gegarandeerd!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de missionaris.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen