De missionaris
De missionaris
1 min. leestijd

De missionaris

Ken jij het standje de missionaris al? Dit is het oudste en meest bekende standje dat er is en is heel lang de enige positie geweest die door de kerk werd geaccepteerd. Deze klassieke positie waarbij de man op de vrouw ligt is eenvoudig en vergt niet heel erg veel kracht of uithoudingsvermogen van de vrouw. De man moet wel sterk zijn in zijn armen. Je voelt elkaars hele lichaam bij het vrijen in deze houding en je kunt elkaars gezicht van heel dichtbij zien. Je kunt er ook heerlijk bij zoenen. Het is een basishouding waarop je makkelijk kunt variëren, dus niet zo saai als je zou denken. De man is in deze positie dominant en bepaalt de diepte van de penetratie, het tempo en het ritme. De vrouw kan zijn rug en billen strelen, erin knijpen of zachtjes krabben. Ze kan ook met haar bekken bewegen om de man nog meer te stimuleren.Het enige nadeel is dat de man in deze positie niet bij de clitoris van de vrouw kan.

Beschrijving van het standje de missionaris:

Zij gaat op haar rug liggen met haar benen gespreid en gestrekt naar beneden. De man komt met zijn buik op haar buik en tussen haar benen liggen en ondersteunt zich met zijn armen, zodat hij haar rechtstreeks aankijkt. Dan penetreert hij haar en begint te stoten. Vervolgens kan zij ook gaan bewegen, bijvoorbeeld door haar benen omhoog te trekken met haar hoofd tussen haar knieën, haar benen gestrekt omhoog te doen of ze op de schouders van de man leggen. Als ze sterk is, kan ze ook haar bekken gebruiken om de man iets op te tillen. Al die bewegingen zorgen voor een diepere penetratie dan bij de basishouding. Een oud standje, maar nog niet versleten!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de vereniging.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen